INTERIEUR & KIDS | HET KAMERTJE VAN BOBBI.

 

Het kamertje van Bobbi.

Dit keer staat het kamertje van Bobbi in de spotlights. In haar kamertje is gebruik gemaakt van zachte kleuren en het ziet er heel erg leuk uit. Haar mama shopt graag op marktplaats naar de mooiste meubeltjes. Naast shoppen heeft ze ook nog eens een webshop BLKIDS Hier kun je allerlei mooie ledikant hoeslakens, aankleedhoezen en andere interieur accessoires vinden.

Volgen jullie Lisa & Bobbi al op Instagram – Haar account naam is meandbabybobbi__/ Binnenkort krijgt Bobbi een broertje. Volgende week kunnen jullie zijn kamertje bewonderen!

 

Ik vind het heerlijk bezit te zijn met het inrichten van de kinderkamers dit is iets wat ik ook iedere week verander. Ik kan losgaan op de kamer van Bobbi van bijna 2 jaar oud en ben op het moment zwanger van een jongetje.

Bobbi wordt bijna 2 en hebben ervoor gekozen dat ze nu vast naar een groot bed gaat. Nu hebben we de tijd en de rust om dit haar te leren. In haar vorige kamer had ik alles zwart wit en nu ben ik helemaal verliefd op de combinatie roze/grijs en wit. Er zit wel wat zwart wit bij hoor. Door het roze is haar kamertje zo meisjesachtig geworden en dat vind ik zo leuk.

Ik vind het altijd belangrijk dat de kinderkamers niet te druk zijn omdat ze daar de eerste tijd heel veel slapen. Mijn inspiratie bron is echt instagram daar kom je zoveel leuke dingen tegen.

Ik haal bijna alle meubels op de kinderkamers van marktplaats af. Dan maak ik ze helemaal naar mijn eigen smaak.

Heb jij nou ook zo’n mooi kinder kamertje? Stuur mij dan een mailtje en wie weet komt jou kamertje binnenkort op mijn blog.

 

Shoppen in de stijl van Bobbi.