INTERIEUR & KIDS | HET KAMERTJE VAN FLOOR.

INTERIEUR & KIDS | HET KAMERTJE VAN FLOOR.

Vandaag een nieuwe binnenkijker in het kamertje van Floor.

Floor haar kamertje bestaat uit veel kleurtjes en ziet er super gezellig uit. Haar mama is te volgen op Instagram via @claireboots12.

Op haar slaapkamer hebben we groen en blauwtinten als basis gebruikt omdat roze nogal voor de hand liggend was. Uiteraard ontkom je hier niet helemaal aan, dus er is zeker roze te vinden. Het ikea meegroei bedje vond ik al lang voordat ik zwanger werd al helemaal geweldig. Daarnaast vind ik het mooi om elementen toe te voegen die een verhaal hebben. Zo is de grote bruine lijst op de meidenkast van een oom van Ralf geweest, net als de gouden lijst bij het bed. Het metalen Volkswagen plaatje is van mijn stiefvader geweest die helaas ook niet meer in ons midden is. Het cognac kleurige koffer heb ik meerdere malen gebruikt om Floor in te fotograferen. Ze lag erin toen ze net thuis was voor haar geboortekaartje en toen ze ruim 2 jaar was kon ze er rechtop inzitten. Ik hoop deze traditie vol te houden, zodat ik op een dag een foto kan nemen van Floor met het koffer in haar hand wanneer ze het nest verlaat. Maar daar moet ik echt nog niet aan denken.

Het stoeltje op het ‘nachtkastje’ heeft eerst lange tijd als schap aan de muur gediend, maar heeft nu de functie om leesboekjes op te bergen. Aan het voeteneinde van het bedje hangt een naamslinger. Deze hebben de verpleegsters gemaakt op de dag dat Floor geboren werd. Floor is 10 weken te vroeg geboren, de slinger heeft dan ook eerst voor een langere periode aan de couveuse gehangen en is voor ons dan ook heel speciaal. De lamp van Nijntje heb ik cadeau gekregen en daar ben ik nog steeds enorm blij mee. Het vloerkleed geeft het geheel een beetje een vintage look, die goed aansluit bij de accessoires.
+     

Shoppen in de stijl van Floor.

 

Heb jij nou ook zo’n mooi huisje of een leuke kinderkamer en lijkt het je leuk dat ik jou huis deel op mijn blog, stuur me dan een berichtje!