INTERIEUR & KIDS | HET KAMERTJE VAN MATS.

INTERIEUR & KIDS | HET KAMERTJE VAN MATS.

Binnenkijken in het kamertje van Mats. De mama van Mats maakt altijd hele mooie foto’s van haar zoontje en van zijn kamertje. Vandaag laat ze hier zijn kamertje zien. Danielle is te volgen op Instagram via @mamavanmats_

Toen ik wist dat ik zwanger was ben ik avondenlang op Pinterest opzoek geweest naar inspiratie voor de babykamer. Ik vond veel stijlen mooi maar de Scandinavische stijl trok gelijk mijn aandacht. Zo moest het worden! Licht, ruimtelijk, rustig en functioneel in combinatie met natuurlijke materialen en zwart-wit tinten. Dit hebben we gecreëerd door om op 3/4 van de muur een lambrisering te schilderen in heel lichtgrijs. Door de lichte lambrisering oogt de kamer hoger en daardoor ruimtelijker. Voor de meubels hebben we voor wit gekozen omdat dat mooi combineert met hout. De grote berkentak heb ik uit het bos meegenomen en thuis helemaal opgeknapt, een super leuke DIY! En de zwart-wit tinten, daar heb ik altijd al een voorliefde voor gehad. Gelukkig past het overal bij!!

In augustus krijgt Mats een zusje dus gaan we de hele bovenverdieping verbouwen. Ik vind dat het dan tijd wordt voor een nieuwe stoere kamer, geschikt voor een echte peuter! YAY, ik mag weer gaan pinteresten👏🏻

De kleur op de muur is van de Karwei kleur: PS-1027

 

           

Shoppen in de stijl van Mats

Heb jij nou ook een leuke woonkamer of kinderkamer die je graag terug wilt zien op mijn blog. Stuur me dan gerust een mailtje.