INTERIEUR & KIDS | HET KAMERTJE VAN MILAN.

Het kamertje van Milan.

Naast mooie huizen leek het mij ook erg leuk om mooie kinderkamertjes te gaan delen. Dit keer het kamertje van Milan. De mama van Milan maakt veel foto’s van haar kindje en vond het leuk om het kamertje hier te showen. Ze is ook te volgen op Instagram, haar account is amanda_flink

 

 
Al voordat ik zwanger werd wist ik hoe ik het babykamertje wilde hebben, zwart wit zoals de rest van het huis. Deze kleuren zijn hip en voor zowel een jongen als meisje erg geschikt. Tijdens de zwangerschap ben ik inspiratie op gaan doen op Pinterest en ik kwam daar zoveel leuke monochrome kamertjes tegen, genoeg ideeën dus. Ik heb gekozen voor witte muren en meubels en voor de verdere aankleding zwart witte accessoires. De meubels zijn van het merk Bopita en gekocht bij Prenatal. Het wiegje en de leuke boom komen bij Babypark vandaan. Om de kamer een warme sfeer te geven heb ik gekozen voor Quickstep laminaat in een warme tint met daarop een rendierenhuid waarop het wiegje is gezet. Een monochrome babykamer heeft natuurlijk wel wat aankleding nodig in de vorm van accessoires. Op instagram vind je veel en kom je allerlei leuke shops tegen. Hier onder beschreven waar ik alles gekocht heb:

De leuke huisjes op het plankje boven de commode zijn van Sweet Whimsy Designs en de vis is van het merk Pinch Toys en deze kocht ik bij Kidooz.

Het leuke wolk lampje en de letterbanner zijn van A Little Lovely Compagny. De leuke monochroom autootjes mogen niet ontbreken in een jongenskamer. Ze zijn van het merk Kiko+ en deze kocht ik bij Oh My Goody De spookjes poster op de kastdeur is van Stardust Design. Het leuke daarvan vind ik dat er een bijpassende rammelaar bij ontworpen is en deze is verkrijgbaar bij Dutch Lifestyle. Ook de muurstickers die ik op de kastdeur heb geplakt zijn hiervan.

Dan als laatste de leuke paperbag van Carlijn Q en het schattige trekeendje is van Huusje design maken Milan zijn kamertje helemaal af.


Shoppen in de stijl van Milan zijn kamertje.

Heb jij nou ook zo’n mooi kinder kamertje? Stuur mij dan een mailtje en wie weet komt jou kamertje binnenkort op mijn blog.