INTERIEUR & KIDS | HET KAMERTJE VAN VAJENN.

Vandaag een nieuwe binnenkijker in het kamertje van Vajenn.

Het kamertje van Vajenn is een combinatie van de kleuren zwart wit en een klein beetje roze. Een rustige basis combineerd met een aantal hele toffe items. De mama van Vajenn is te volgen via het Instagram account @esstherb

Toen ik vier jaar geleden een huis kocht, wist ik precies hoe dat het huis eruit moest komen te zien: licht, ruimtelijk, maar vooral rustig. Dit creëerde ik door een lichte laminaten vloer te kiezen bij mijn houten keuken en veel witte meubels aan te schaffen.

De combinatie van wit en hout in het interieur is een trend die hoogstwaarschijnlijk nooit echt zal verdwijnen.

Deze frisse combinatie kun je toepassen in iedere stijl, dus wilde ik dit ook graag naar boven toe doortrekken.

Al voordat ik zwanger werd wist ik dat het babykamertje qua stijl bij de rest van het huis moest passen. Via Babypark viel al snel mijn oog op de kinderkamer van Kidsmill, witte meubels in combinatie met hout. Ik hoefde dan ook niet verder te zoeken, want zo moest het worden! Voor de verdere decoratie van de kinderkamer ben ik op zoek gegaan naar inspirerende kamertjes. Via instagram werd ik al snel geconfronteerd met de zwart-wit trend en zo is mijn liefde voor monochrome geboren. Deze kleuren zijn hip en voor zowel een jongen als meisje erg geschikt. Ik heb gekozen voor witte muren en meubels en voor de verdere aankleding zwart- witte accessoires.

Het kamertje van Vajènn is aangekleed met zwarte triangels boven de commode, een groeimeter op de deur, posters boven haar ledikant en wat kaarten aan de muur. Verder hebben we veel zwart-wit accessoires zoals knuffels, aankleedkussenhoezen, hoeslakens, dekentjes, speelgoed etc. Al snel miste ik toch ook wel wat kleur in Vajènn haar kamer en heb ik ervoor gekozen om oud-roze accessoires toe te voegen, deze kleur is mooi te combineren met wit – zwart en hout. Nu het zonnetje steeds vaker begint te schijnen, maakt deze roze kleur mij een stuk vrolijker!     

Shoppen in de stijl van Vajenn.

Heb jij nou ook zo’n mooi kinder kamertje? Stuur mij dan een mailtje en wie weet komt jou kamertje binnenkort op mijn blog.