INTERIEUR & KIDS | IKEA POPPENBEDJE OPPIMPEN.

INTERIEUR & KIDS | IKEA POPPENBEDJE OPPIMPEN.

Ikea Poppenbedje oppimpen!

Ik hou van DIY, en ik hou van schilderen. Een tijdje geleden kocht mijn moeder een leuk poppenbedje bij de Ikea voor mijn dochtertje. Het bedje het DUKTIG en kost maar €14,95. Dit is incl. dekentje en kussentje. Nou moet ik eerlijk toegeven dat deze niet meer zo van deze tijd zijn.. maar goed. Voor een klein bedrag dus een leuk poppenbedje.

Verkrijgbaar in 1 kleur, blank hout. Nou hou ik van blank hout maar vond ik deze net nog een beetje te saai.

DUKTIG Poppenbed met bedset IKEA Zet aan tot het spelen van een rollenspel.

Namens Rust-Oleum mocht ik een meubelverf uittesten. Met deze verf kun je zonder problemen snel schilderen. Deze verf hecht namelijk op de meeste ondergronden zonder het van te voren te gronden en niet te schuren. En o, dat is fijn. Want schuren, dat is me toch altijd een vervelende klus. De witte kleur die ik heb is heel erg mat, en dat vind ik met houten meubeltjes altijd heel mooi.  De kleur heet ‘krijt wit’

Om het beste resultaat te krijgen kan je de beschermende verf aanbrengen. Er zijn verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Je kunt deze verf vinden bij de Karwei of op rustoleumdiy.com

Het schilderen ging erg snel, en gemakkelijk. Het dekte inderdaad erg goed en ik hoefde het niet opnieuw te lakken! Ik ben fan.

Nou, daar komt het eind resultaat.

Ik koos er voor om de pootjes ‘hout ‘te laten. Dit geeft een speels effect en het maakt het meubeltje net iets hipper!

De dekentjes zijn ook gepimpt. De stofjes komen van de kwantum en van de markt.
Ik ben gek op stipjes en roze dus daar hebben we een match van gemaakt.

Close up van de pootjes.

Ik ben super benieuwd of jullie dit een leuke DIY vonden!