INTERIEUR & KIDS | IVY 2 JAAR!

INTERIEUR & KIDS | IVY 2 JAAR!

Hoera Ivy 2 jaar!

Afgelopen vrijdag (29-09-2017) was het zo ver, ons kleine meisje werd al weer 2!! jaar oud. Vandaag een foto verslag van hoe wij ons huis versierde in een roze thema, hoe er weer een nieuw wanddoek aan de muur kwam en natuurlijk foto’s van de geweldige taart! Kijken jullie mee?

We beginnen met de verjaardag foto’s. Op zolder heb ik een fotodoek staan en die had ik leuk versierd om vervolgens wat foto’s op te maken.
  

Ook was het natuurlijk nodig om het huis te versieren. Boven de bank hing ik onze nieuwe textielposter van  Canvascompany. Ik wilde wat anders dan een canvas doek, een Ixxi hebben wij ook al achter de tafel dus ik vond dit een heel leuk nieuw idee! Je herkent dit soort textiel posters vast wel als je vaak rond snuffelt op Instagram, Pinterest of in bladen. De textiel platen zijn helemaal terug, en nu dus ook leuk om daar een foto op te laten afdrukken.

Ik liet een van de foto’s van Ivy haar verjaardags-shoot afdrukken!

Even een close-up van deze leuke textielposter!

De schoolplaat hangt aan twee houten stokken.

De andere kant van de woonkamer heb ik ook versierd, vooral boven de tafel en om haar foto heen had ik slingers gehangen.

Ook op de tafel! De lightbox is perfect om teksten in te veranderen.

Roze, roze en nog meer roze!
  

Vorig jaar had ik een mega 1 en daarom kon dit jaar de mega 2 niet ontbreken.  

Ivy vond cadeautjes uitpakken helemaal geweldig.

En dan gaan we nu naar het stukje ‘de verjaardags taart’

Wauw, wat een mooie en lekkere taart is dit! Gemaakt door Macsandcakes. Neem maar eens een kijkje op haar Instagram profiel, alles kan ze maken.  

Het moment om de taart aan te gaan snijden!

En natuurlijk om de taart lekker op te snoepen!