INTERIEUR & KIDS | IVY'S KAMERTJE.

INTERIEUR & KIDS | IVY’S KAMERTJE.

Ivy haar kamer is klaar!

Klaar, ja voor nu even klaar, haha hoe het er over een maand voor staat is de volgende vraag maar voor nu ben ik zeer tevreden met het eindresultaat. Afgelopen zaterdag kwam eindelijk haar kast binnen en werd die natuurlijk dezelfde dag door haar lieve papa in elkaar gezet! Fijn zo’n handige Harrie in huis. Ik ben er echt onwijs blij mee. Hij is echt heel mooi en onwijs ruim.

De kast die eerst op dezelfde plek stond was een kleine smalle Ikea kast. Deze kast was 1 deel van de 3 delen die er nu staan.  In ons vorige huis had Ivy een heel klein kamertje waar eigenlijk niet meer in paste dan een bedje, een commode en een mini kastje.

Toen wij gingen verhuizen stond er dus een heel klein mini kastje in een veel grotere kamer, de kast die inmiddels al bommetje vol was en waar niks meer in paste viel dus een beetje in het niets. Het was altijd de bedoeling dat wij deze kast zouden uitbreiden als ze ooit een grotere kamer had. Maar wanneer wij nog twee dezelfde delen zouden aanschaffen was dit net zo duur als een nieuwe kast. En toen ik deze kast eenmaal had gezien…Toen heb ik mijn zinnen er op gezet, want deze vind ik persoonlijk veel mooier en toffer dan de Ikea kast. Mijn geduld werd wel even op de proef gesteld met een flinke levertijd, maar hij is er!

Dit de connect kast van het merk made by woood. Dit is de 3-deurs versie en je kunt hem dus uitbreiden als je dat zou willen. Aan de linkerkant bestaat de kast uit een hang gedeelte met daar boven en onder een plank. Aan de rechterkant bestaat de kast uit allemaal planken. En helemaal onderaan zit onder elk deel nog een la. Je hebt verschillende versies, ook zonder lades en met poten er onder. Maar voor de opslag ruimte vind ik deze persoonlijk het beste.

De kast is een heel stuk groter dan haar oude kast maar toont eigenlijk niet extreem groot in haar kamer. Het voelt nu veel meer af omdat het wat meer gevuld is nu.

Ook lag er nog steeds een tomado rekje te wachten om opgehangen te worden en dat is dan ook gelijk gedaan. De stippen op de muur zijn stickers en maken het plaatje helemaal af.

Naast zwart wit ben ik ook gek op roze. De andere kant van de kamer is nog steeds half roze. Een meisjes kamer wordt wel echt iets gezelliger met een roze muurtje.
De kleur op de muur is Orchidee van de Gamma!


Boven de commode hebben wij niks meer hangen want daar gaat ze aan hangen of trekt ze er af. Niet zo handig dus.

Shoppen in de stijl van Ivy haar kamertje.


Wil jij ook jou kinderkamertje terug zien op mijn blog? Stuur me dan gerust een mailtje.