INTERIEUR | IVY’S NIEUWE ROLGORDIJN

Een nieuw rolgordijn voor Ivy haar kamer.

Ja, we zijn nog steeds aan het opknappen, want nee dat gaat helaas niet allemaal in 1 week tijd… Om een lang verhaal kort te maken, hier hing een blauw rolgordijn. En als jullie mij inmiddels een beetje kennen of volgen is blauw niet echt mijn kleur. Ivy haar kamer is roze, wit en zwart dus blauw is daar eigenlijk not done. Maarja, deze was nog even blijven hangen van de vorige bewoners en we waren eerder nog niet aan een nieuw rolgordijn bestellen toegekomen.

In dit bericht wilde ik eigenlijk Ivy haar hele kamertje laten zien, ze krijgt namelijk een nieuwe kleding kast en er moeten nog steeds dingen opgehangen worden.. maar dat kan niet voor de kast er staat. Toch wilde ik jullie alvast haar nieuwe witte rolgordijn laten zien want de kast heeft inmiddels al 1,5 maand levertijd.. dus als we daar op moeten wachten..

De afgelopen weken was ik op het internet aan het rondneuzen en het viel mij op dat de prijzen van de rolgordijnen echt onwijs verschillend zijn. Wij moesten er een op maat laten maken want dit raam heeft afwijkende maten. Een verschil van €70,- tot €250,- voor de zelfde maat rolgordijn zorgde bij mij toch wel voor een aantal vragen. Ik besloot het bedrijf met de goedkoopste prijs te mailen, dit was 247raamdecoratie. Mijn vraag: hoe kan het dat jullie zo veel goedkoper zijn? Waarom betaal ik bij de andere shops veel meer? Is de kwaliteit misschien veel slechter.

De reactie die ik kreeg kwam op het volgende neer 247Raamdecoratie is puur en alleen een webshop. Dit houdt in dat er flink wordt bespaard op personeel en vaste lasten voor een winkel. Daarnaast wordt er slim ingekocht bij partners en leveranciers, waardoor er ondanks de lage prijs, toch een erg goede kwaliteit aflevert wordt.

Dat klinkt veel belovend. Je kan op de website gratis kleur staaltjes aanvragen dus dat heb ik dan ook gelijk gedaan. Toen ik de kleur had gekozen kon ik er een gaan bestellen.

Afgelopen weekend kwam het rolgordijn binnen, de kwaliteit zag er goed uit, en ik was zeer benieuwd hoe hij er opgehangen uit zou zien. Toen wij hem eenmaal hadden opgehangen (wat zeer eenvoudig was) was ik zeer tevreden met het resultaat. Eindelijk alles mooi wit! Hij is verduisterend en maakt mijn dochter haar kamer ook al is het een wit rolgordijn behoorlijk donker. Door de maat die wij hebben gekozen zie je aan de zijkant een klein beetje licht. Maar dat komt niet door het rolgordijn maar echt door de maat die wij zelf hebben gekozen.


Foto’s maken van de voorkant is vrij lastig met het licht van buiten dus ik doe het vanaf de zijkant. Zoals je kunt zien is die mooi wit en verduisterd hij goed.En zo ziet het er uit wanneer die helemaal dicht is.

Als er iemand nog opzoek is naar een betaalbaar goed kwalitatief rolgordijn, neem dan eens een kijkje op 247raamdecoratie.nl.