INTERIEUR & KIDS | STUDIO DITTE BEHANG.

STUDIO DITTE BEHANG.

Zo, daar ben ik weer hoor! En dit keer met een nieuw projectje in Ivy haar kamer. Zoals de meeste misschien in de andere blogs hebben gezien is Ivy een echt meisje-meisje. Gek op roze, en op vrolijke kleurtjes. En de veranderdwang, die zit nog steeds in mij. Dit keer kregen wij van de webshop Studio Ditte een heel leuk behangetje opgestuurd om in Ivy haar kamer te gebruiken!  Het is het ”Wilde dieren behang in de kleur roze”

Dit behangetje heeft verschillende gekleurde diertjes met een roze achtergrond, en is dat nou even waar wij van houden. Ik vind het van dit soort printjes behang altijd leuk om maar 1 of 2 banen te gebruiken. Omdat de print vrij druk is. Je kan hier een speels en creatief effect mee krijgen.

De Afmetingen
Op een rol behang zitten 2 banen van 2,8 m hoog x 48,5 cm breed
Het patroon herhaalt zich na 70 cm. Baan 1 en 2 zijn verschillend: op beide banen staan andere dierenkoppen

Kijk jullie mee hoe het staat!:)

Ik heb de strook gebruikt op de roze baan die al in haar kamer zat. Ik heb een stukje ”roze” aan de zijkant over gelaten omdat ik daarmee weer wat speelsheid creëer.

Ook Ivy vindt het heel erg leuk en wijst graag alle diertjes aan!

Naast dit behangetje heeft Studio Ditte nog veel meer printjes behang, dekbedden en muur stickers. Neem gauw ook een kijkje als je hier ook blij van wordt!

Ik ben ook super benieuwd wat jullie er van vinden!