INTERIEUR | KIES VOOR GEEL!

INTERIEUR | KIES VOOR GEEL!

Kies voor G E E L. 

De kleuren roze, blauw en groen worden wel vaker in een interieur gebruikt voor accessoires, maar de kleur geel.. Dat blijft bij veel mensen toch wel een twijfel gevalletje. Ik moet eerlijk toegeven dat wanneer ik in de winkel loop en geel zie ik vaak niet meteen naar die kleur toe ga. Toch vind ik het wel een hele vrolijke kleur en zeker nu de zomer er weer aan komt dan wil ik mijn huis altijd weer wat ”frisser” maken.

Dus de roze kussen hoesjes gingen in de was en daar kwam de volgende dag mijn bestelling binnen vol met gele (en grijze) home accessoires. Het geel ga ik combineren met wat grijs/witte items om de felle kleur toch wat te verzachten. Wat ik nou een groot voordeel vindt van een ”wit” huis is dat je voor een klein bedrag je hele huis binnen no time kan veranderen. Ik ging dit keer voor een aantal kussen hoesjes in verschillende maten, 2 plaids en wat kleine vaasjes.

Toen ik alles op de bank, en op de tafel neer had gezet moest ik in de eerste instantie wel even wennen hoor. Voor iemand die altijd ”zachte” kleuren in huis heeft is dit best wel een beetje heavy. Na een uurtje was ik er aan gewend en begon ik het steeds leuker te vinden. Toen ik afgelopen week een foto plaatste op Instagram met deze nieuwe kleur kreeg ik veel reacties dat mensen normaal niet van geel hielden maar het er toch wel heel leuk uit zag. (Jippie!)

Ik heb een aantal foto’s gemaakt van mijn nieuwe producten. Alle gele accessoires (op de tulpen na) komen van de Hema.

Het toont zo lekker fris met dat geel!


Gezellige mix op de bijzettafeltjes.

Voeg wat gele bloemetjes toe om het plaatje compleet te maken.  

Wat vinden jullie van de kleur geel? Zou jij het zelf kiezen?  

Shop hier jou gele & grijze woon accessoires.

Vaasjes geel

Plaid geel

 

Kussenhoesjes geel

Kaarsen geel

 

Overige Decoratie

Vaasjes & kandelaars grijs

Plaid & kussens grijs

Kaarsen grijs

Overige decoratie grijs