INTERIEUR & LIFESTYLE | EEN NIEUW MATRAS.

Een nieuw Eve Matras!

Als blogger heb ik al een hoop leuke spullen mogen ontvangen, maar dit keer kreeg ik een mailtje of ik een matras wilde reviewen. Dat was een nieuwe aanvraag maar natuurlijk hartstikke leuk.  Nog geen 2 weken later werd er dan ook een grote doos bij de voordeur afgegeven. Eenmaal boven werd dit matras natuurlijk gelijk op het bed neergelegd. Ik was heel erg benieuw hoe deze zou liggen en hoe het er uit zou zien. Om de kleur kan je niet heen. De zijkant van het matras is fel geel. Het matras is gemaakt van traagschuim van topkwaliteit, tegen een betaalbare prijs. De Eve matras biedt een perfecte balans van comfort, koelte, duurzaamheid en precies genoeg veerkracht. De matrassen zijn in verschillende maten te bestellen.

Ik wilde voor ik een review ging maken dan ook even wachten tot ik echt een aantal nachten heb kunnen slapen op dit matras. Ik wil ook al krijg ik een product thuis gestuurd graag een eerlijke mening geven. Als ik zou vinden dat het niet lekker ligt dan zou ik dan ook eerlijk zeggen.

Toen het matras op ons bed lag merkte ik al snel dat dit een vrij hard matras is, ook is het matras bijna twee keer zo dik als ons oude matras. Ons oude matras was een simpel Ikea matras en ik moet eerlijk toegeven dat ik vaak best wel last had van mijn nek als ik wakker werd.  De eerste nacht op het nieuwe Eve matras was prima! Omdat het matras wat harder is merkte ik niks van het gedraai van mijn vriend naast me. Een mega voordeel dus als jij een slechte slaper bent die vaak wakker wordt van je partner. Ook had ik geen last meer van mijn nek bij het wakker worden. Nu we inmiddels twee weken verder zijn kan ik jullie eerlijk vertellen dat ik super blij ben met dit nieuwe matras. Het ligt lekker, slaapt goed en is lekker hoog. Dat hoge was trouwens nog wel even wennen hoor. Als ik nu uit bed stap moet ik een stuk verder (haha!) Ook mijn vriend is zeer positief over dit matras en hij mag blijven! Ons oude matras gaat de deur uit en wij slapen voorlopig heerlijk op ons Eve matras.

eva-2eva-3

Waar is eve van gemaakt?

Na het testen van verschillende samenstellingen voor eve, hebben we uiteindelijk gekozen voor drie schuimlagen met een luxe stoffen bekleding. De eve wordt gemaakt van materialen van topkwaliteit die exclusief worden samengevoegd in Duitsland.

Thuis proberen?
Wij hebben zoveel vertrouwen in onze matras dat je de eve vrijblijvend thuis 100 nachten lang mag uitproberen.

Bron: Eve

HELLO!
dsc_0435
Zoals je ziet is de zijkant fel geel en is deze vrij hoog.
eva-5

Ik ben benieuw of jullie dit nieuwe matras al kennen? Mocht je nou op zoek zijn naar een nieuw matras dan zou ik zeggen neem eens een kijkje op deze website.