INTERIEUR | NIEUWE AANKOPEN VAN DE MAAND AUGUSTUS.

Interieur aankopen van de maand Augustus.

Ik hou van shoppen, en vooral als het dingen zijn die al langer op je wishlist staan. (Ja, ik ben er zo een die alles netjes bij houdt wat ze graag wil hebben, maar voor haar verjaardag geen idee heeft wat ze moet vragen!) Ik laat in deze blog mijn nieuwe aankopen van deze maand zien. Ik bestelde alles op de website van interieurshopper.nl 

Ze hebben op deze website een leuk en groot assortiment aan woonaccessoires en servies. Al sinds ik op mezelf ging wonen loop ik elke keer heel blij langs de Riverdale afdeling in winkels.. En dan vooral het servies, ik vind die teksten op mokken, borden en glazen altijd erg leuk. Dus dit keer was het zo ver. Ik plaatste een bestelling van 2 thee mokken, 2 koffie mokken een hele leuke stokbrood schaal en twee ontbijt bordjes. Naast dit servies ging ik ook nog voor een hele toffe lamp!

Kijken jullie mee?

Het servies is in de kleur wit. (verassing) en op elk item staat een andere tekst passend bij het onderwerp.

Hoe leuk is deze stokbrood schaal.. Toen ik die zag was ik meteen verliefd! Die moest ik hebben. Ik vind stokbrood op een bordje vaak een beetje rommelig tonen en zo kan het perfect en stylish op de tafel.  

Gaaf is die hé?

En dan nu mijn nieuwe tafellamp. De kleur is grijs, maar heet op de website ”Zink”. Er moet alleen nog een nieuw bolletje in. Ik wil er eigenlijk een gloeilamp in waar je de draadjes kan zien.

Hij is lekker hoog en kan dus prima op een lage kast! Nu nog even wat leuke accessoires er om heen zetten en hij kan gebruikt worden!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe aankopen vinden?