INTERIEUR | NIEUWE ITEMS IN HUIS.

INTERIEUR | NIEUWE ITEMS IN HUIS.

Nieuwe items in huis.

Stylen, shoppen en veranderen in huis, ik vind het heerlijk. Zo heb ik bijvoorbeeld veel losse bijzettafeltjes die ook altijd door het hele huis heen verschuiven, en heb ik ook veel verschillende posters en home decoratie om lekker te veranderen. Ook ben ik gek op plaids, om er onder te liggen maar ook om mee te stylen als decoratie. Nog steeds ben ik erg gek op de grijs-witte look in ons huis maar vind ik de licht roze kleur een onwijs leuke toevoeging in onze woonkamer.

Afgelopen week deed ik een bestelling bij de Sweetlivingshop.nl een leuke webshop met toffe interieur accessoires. Ik zocht een super mooi en warm plaid uit en ik koos voor een nieuw bijzettafeltje, want daar kun je er nooit genoeg van hebben dacht ik zo.

Het kleed dat ik uitzocht is het braxton plaid lara in de kleur roze, dit kleed is lekker warm en ook lekker groot. (170x130m) Het tafeltje wat ik uit zocht is een grijs (Ja!) tafeltje van het merk present time. Het is gemaakt van ijzer en heeft drie poten.

Dit is onze zithoek!


De losse tafeltjes zorgen voor een ruimtelijke uitstraling, ik vind het persoonlijk altijd fijn om er door heen te kunnen kijken. Wanneer je kiest voor een grote salon tafel dan ziet het er vaak veel voller uit. Ook ben ik erg fan van losse tafeltjes omdat je ze zonder probleem even opzij kan schuiven. En dat is erg handig met een kleintje in huis die graag op het vloerkleed speelt.
 

Zoals ik hier boven al beschreef vind ik het ook leuk om een plaid als styling item te gebruiken. Zo vind ik het leuk om ze te draperen over een stoel. Omdat alles hier erg wit is geeft zo’n zacht roze kleed gelijk een gezellige en warme uitstraling.


Close up.


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe items vinden.