INTERIEUR | NIEUWE ITEMS VOOR IN HUIS.

INTERIEUR | NIEUWE ITEMS VOOR IN HUIS.

NIEUWE ITEMS VOOR IN HUIS.

Het is weer zo ver, er zijn weer een hoop nieuwe items binnen gekomen.. ennn dat betekend voor mij lekker stylen en veranderen. Van het huis een grote puinhoop maken, overal karton tot een heerlijke opnieuw gestylde ruimte. En dan daarna, lekker veel foto’s maken

Ik deed weer een bestelling bij sweetlivingshop. Ons schapenvachtje was inmiddels wel een beetje aan vervangen toe, een nieuwe heerlijke zachte! Dit keer niet helemaal wit, maar meer beige. Leuk voor het contrast in onze witte ruimte. Een paar sierkussentjes erbij en het is helemaal af!Ook dit witte stoeltje is nieuw, en matcht perfect met het schapen vachtje!

In de slaapkamer hebben wij een nieuwe lamp. Ik ben echt gek op wit draadstaal. Omdat (bijna) alles hier wit is, vind ik het leuk om met verschillende materialen en structuren te spelen. Draadstaal zie je vaak bij ons terug komen. In stoelen, lampjes en tafeltjes, en home deco!

En tot slot, een mini houten dienblad. Echt een dienblad is het niet, maar meer een styling item. Heerlijk om lekker mee te schuiven. Ik gebruik dienbladen ook vaak achter items tegen een muur aan. Dit kan je ook zien op de eerste foto in dit artikel. Dat kan er voor zorgen dat de losse items geclusterd zijn. En het meer toont als een geheel.

Ook zo is die schattig! 🙂

Nou, dit was het weer. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te genieten van mijn nieuwe items.

Ook heb ik een toffe foto van Ivy op hout af laten drukken, deze past ook weer mooi bij het geheel. Een Foto op hout geeft een toffe sfeer door de hout look die je er door heen ziet. Een foto afdrukken op hout is een leuk idee ook om cadeau te geven.

Cute hé?