INTERIEUR | NIEUWE IXXI’S.

Nieuwe Ixxi’s in huis.

De mensen die mij volgen op instagram of op mijn blog hebben mijn vorige Ixxi achter de eettafel vast wel eens voorbij zien komen. Een super grote vrolijke foto van Ivy. Inmiddels was deze foto al 2,5 jaar oud en dus tijd voor wat nieuws. Aangezien wij ook een nieuwe lamp boven de eettafel hebben hangen viel de vorige Ixxi een beetje weg. Dus hij is van de muur af, bekijk hier het resultaat.

Ik koos dit keer voor 2 verschillende soort Ixxi’s. Ik vind een grote foto echt onwijs mooi, maar ze groeien zo snel en dan heb ik weer een nieuwe foto die ik wil laten afdrukken haha. Dit keer koos ik voor een kleine foto boven Ivy haar keukentje. Op deze foto kan je zien dat wij elkaars handen vast houden. Deze foto is voor mij heel erg waardevol. Ik wil heel graag herinneren hoe klein haar handjes nog zijn hier en hoe ze mij vast wil houden.

Boven haar keukentje vond ik een perfecte plek! Omdat haar keukentje erg roze is vind ik het leuk dat onze truien op de foto ook roze zijn. Je kunt op de website van Ixxi zelf aangeven welke maat je wilt laten afdrukken.

Ik vind dat de foto erg mooi past in dit hoekje!

Onze werkkamer op zolder kreeg ook een mini make over met een grote Ixxi, de Flock of Birds Zakaria Rakha.

Eentje met vogels. Een mooi en rustig ontwerp. Ik heb de maat zelf iets aangepast en zo vind ik hem super. Ik wissel nogal graag en het zou zomaar kunnen dat deze binnenkort beneden ergens hangt.

De zolder kamer is toch een beetje een vergeten plekje bij ons, dit omdat eigenlijk alles daar opgeknapt moet worden. Maar op dit moment staan er eerst andere dingen op de planning! 

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe Ixxi’s vinden en of jullie zelf ook Ixxi’s in huis hebben.

 

Fijne dag!