INTERIEUR | NIEUWE KAPSTOK IN DE HAL.

INTERIEUR | NIEUWE KAPSTOK IN DE HAL.

Nieuwe kapstok in de hal.

De hal wordt vaak vergeten maar kan ook onwijs leuk en gezellig aangekleed worden. Zo stond er bij ons altijd al een bankje maar miste wij soms wel eens een kapstok.

Een grote kapstok aan de muur is niet zo mijn ding, dit oogst snel zo vol en daar hou ik niet zo van. Dus deze kapstok was een prima oplossing! Gemaakt van hout met een paar haken om wat aan te hangen. De rest mag in de kast of op zolder aan het kleding rek haha! Aan de muur hebben wij ook twee ‘knoppen” hangen. Hier hangen vaak Ivy haar tasjes aan. Zodat ik ze niet vergeet als ik de deur uit ga, want dat gebeurd mij toch iets te vaak.

De kleur van de kapstok is greywash maar ik twijfel nog om de helft bijvoorbeeld wit te schilderen. Dan past die net nog ietsje mooier bij het geheel. Ja, weer de kwast!

Kijk jullie mee hoe die staat?

    

Ik ben gek op sjaals, die bewaar ik in deze leuke mand. Stylisch verantwoord en handig!
Zoek je ook een leuke mand? Kijk dan eens bij de manden van Sweetlivingshop.nl

Benieuwd hoe jullie hem vinden staan? Ik ben er in ieder geval SUPER happy mee!