INTERIEUR | NIEUWE PLANKJES BOVEN DE BANK.

Nieuwe plankjes boven de bank.

Inmiddels wonen wij alweer meer dan een jaar in ons huis. Langzamerhand knappen we alles op. De woonkamer was tot nu toe het meeste ”af” behalve dat ik natuurlijk elke keer verander in huis haha.
Boven de bank was toch wel een ding waar ik niet helemaal uit kwam. Er heeft al een rekje gehangen, een foto doek.. Maar elke keer was ik hier vrij snel op uit gekeken.

In ons vorige huis hadden we de bekende Ikea richel planken boven de bank. Omdat ik niet hetzelfde wilde had ik dat niet meer opgehangen in ons nieuwe huis. Maar met iemand zoals ik in huis die vaak wat wil veranderen zijn die richel planken toch wel erg handig. Dus daar gingen we weer, afgelopen weekend gingen de gaten in de muur en kon ik mijn plankje helemaal af stylen. Ik heb gekozen voor twee planken van 1.15m per stuk. Kosten maar €8.99! Dus ook nog een zeer budget vriendelijke oplossing.

De lijsten en de spiegel die boven op de plank staan komen ook van de Ikea. Hoe origineel vandaag.

Ik ben er erg blij mee en kan nu weer heerlijk schuiven en veranderen zonder dat onze muur elke keer nieuwe gaten krijgt. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

 

Hier onder een aantal foto’s van het eind resultaat.


Zoals je kunt zien heb ik nog wat kaarten op de muur geplakt en nog wat extra vaasjes neergezet op de plank.