INTERIEUR | NIEUWE STOELEN.

Verschillende stoelen aan een tafel.

Ik heb een kleine verslaving, een verslaving  aan stoelen.. Ik weet niet wat het is, maar ik word er blij van en ik vind het leuk om te wisselen en veranderen in huis. Nog geen maand geleden schreef ik een bericht over dat ik graag verschillende eettafel stoelen wilde kopen voor aan onze tafel. Ik hou van veranderen en wanneer je al een leuke mix aan de tafel  hebt staan kun je ze makkelijker door draaien waardoor er weer een nieuw beeld ontstaan. En dat is nou net waar ik  van hou.

Twee weken geleden kwam onze eerste lading nieuwe stoelen binnen. Dit waren drie verschillende stoelen in de kleur wit. Ik maakte hier alvast foto’s van omdat ik hier graag een nieuw blog bericht van wilde maken. En toen kreeg ik een heel leuk mailtje van een nieuwe webshop. De webshop Zasqo heeft ook een leuke collectie aan stoelen en andere woonaccessoires. Na wat rond snuffelen viel mijn oog op de Scandinavische eettafel stoel Brandy in de kleur Wit  En deze kwam een paar dagen later ook bij ons binnen.

Een combinatie van een draadstoel, een matte stoel, een stoel met stof, een stoel met metaal of een stoel met een beetje hout. De mix van verschillende materialen maakt het speelser en maakt het dus minder erg dat alles wit is.

De eerste foto’s in dit bericht zijn foto’s die ik maakte toen we de eerste drie nieuwe stoelen binnen kregen.

  


En dan nu nog een aantal foto’s met mijn nieuwe stoeltje met een houten onderstel van de webshop Zasqo. De stoel heeft een kussentje op het zitvlak waardoor het extra lekker zit.

Ik vind het echt zó leuk al die verschillende stoeltjes, gewoon omdat ik nu elke keer de indeling kan veranderen. Dus voor iedereen die twijfelt over mixen met stoelen, DOEN!

Je kunt een van de stoelen ook leuk bij de zithoek betrekken. Persoonlijk vind ik een grote mooie loungestoel ook erg mooi in een zithoek maar ik vind wel dat het snel vol gaat tonen. Na een tijdje wil ik weer ruimte. Wanneer je kiest voor een luchtig stoeltje zoals deze dan geeft dat een minder vol gevoel.Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe stoelen collectie vinden. Hebben jullie zoals wij eerst allemaal dezelfde stoelen of kiezen jullie ook voor de mix van verschillende stoelen aan de tafel?