INTERIEUR | ONZE KEUKEN.

Onze keuken.

Een tijdje geleden liet ik in een blogpost weten dat ik de hele keuken nog niet op de foto kon zetten i.v.m. de missende koof. Wij hebben in dit huis een nieuwe keuken laten plaatsen maar besloten om zelf de koof te gaan maken. Na veel inspiratie afbeeldingen te bekijken op het internet van de koof was daar dan eindelijk het moment dat de koof gemaakt ging worden. We hebben dit gemaakt van MDF planken die we vervolgens wit hebben geschilderd.

In deze blogpost vandaag ga ik jullie een aantal foto’s van onze keuken laten zien. De kleuren van onze keuken zijn wit en grijs. De kasten zijn hoogglans wit en we hebben een grijs mat blad. Het contrast van hoogglans en mat vind ik heel erg mooi.

BEFORE.


AFTER

Wat een verschil he?

Wij hebben in onze keuken gekozen voor een schuine witte afzuigkap (En daar ben ik zoooo blij mee!!) aan de bovenkant hoort eigenlijke een zilveren koker te zitten. Maar nu we toch zelf aan de slag gingen leek het mij persoonlijk mooier om deze ook in de MDF planken door te laten lopen. Dit toont strakker. En dat is nou precies waar ik van hou.Onze keuken bestaat uit twee delen. De kant met het blad, wij kozen voor een grijs composiet blad en aan de andere kant hebben wij een kasten wand. Eerst twijfelde ik over een betonblad omdat dit blad niet uit een stuk gehaald kon worden. Maar na veel zoeken op internet blijkt een betonblad heel erg kwetsbaar te zijn. Ook is het snel vies en kunnen er makkelijk vlekken in komen die er niet zo snel uit gaan. Daarom kozen wij toch voor steen. Mooi, strak, en praktisch omdat het heel gemakkelijk schoon te maken is.

Aan de andere kant in onze kasten wand zitten de koelkast, vriezer en oven/magnetron verwerkt. Verder bestaat deze kast uit opberg ruimte.


De hoekjes naast de keuken vind ik heerlijk om te stylen. Op dit moment staan er broodplanken, maar dat kan volgende week zomaar weer anders zijn.
De koof maakt de keuken echt helemaal af en ik ben echt onwijs blij met het eind resultaat. Wel twijfel ik nog of ik een leuke plank boven het blad wil hebben om daar bijvoorbeeld leuk servies op te kunnen zetten.Dit is een oude foto, maar naast de kasten wand staat deze leuke trolley in de hoek.


Ik ben benieuwd wat jullie van onze keuken vinden!