INTERIEUR | ONZE NIEUWE KLOK.

Onze nieuwe klok.

Toen wij 2,5 jaar geleden samen gingen wonen stond deze klok al hoog op mijn wishlist. De flip klok van Present Time / Karlsson. En dan wel de klok met de witte zijkanten. Ik weet niet wat het is, elke keer als ik deze klok zag werd ik extreem hebberig. Helaas hangt er wel een prijskaartje aan en is het niet zomaar een klok die je even tijdens het winkelen gaat kopen. In ons vorige huis ben ik lang op zoek geweest naar een klok, maar elke keer was het, het toch net niet. Ik vond een mooie ronde klok ook mooi maar toch kwam ik elke keer terug op deze klok.
En dan nu, in ons nieuwe huis.. Was daar het perfecte ´nog lege ´ muurtje.. En kijk is wat daar nu hangt! ONZE NIEUWE FLIP KLOK.
klok-5

klok-8 klok-2

Ik vind dat die perfect in ons huis past en ik ben er echt onwijs blij mee! Je hebt twee maten van deze klok, dit is de kleine versie. Ook kun je kiezen voor andere kleuren zijkanten. Maar bij ons vind ik (verrassend) wit het mooiste. De klok geeft naast de tijd ook aan welke dag het is en de datum.

Om 12 uur hoor je het eerste flipje omslaan omdat hij van AM naar PM springt. Hoe leuk is dat. Zoals je merkt ben ik er heel erg enthousiast over.  Ook leuk om te weten is dat op zaterdag de tekst SAT groen is en op zondag is de tekst SUN rood. Omdat onze keuken nog niet helemaal fotoproof is heb ik een paar foto’s van dezelfde hoek genomen.

klok-3

klok-4

Ik ben benieuwd wat jullie van deze klok vinden.