INTERIEUR | KRALENKETTING.

Afbeeldingsresultaat voor kralen gordijn
Kies een kralengordijn niet alleen voor uw buitendeur.

Fleurig en sprankelend

Een kralengordijn kiest u niet zomaar. Daar houdt u van en anders helemaal niet. De kralen dansen in de wind en geven een sprankelend geluid. U moet echt houden van het geluid, anders zult u het op een gegeven moment als storend zien. Een dergelijk kralengordijn houdt uitstekend insecten tegen. Niet alleen vanwege de schittering, maar vooral ook de beweeglijkheid van het gordijn houdt insecten op afstand. Kralengordijnen zijn in verschillende variaties verkrijgbaar. Niet alleen in kleur zijn de keuzes oneindig, maar ook in vorm en dessins heeft u een keur aan mogelijkheden bij Vliegengordijnenexpert.nl!

Waar hangt u het kralengordijn?

Het ideale aan een oersterk insectengordijn is, dat u het overal in huis kunt ophangen. Ook de opening van tussendeuren is een uitstekende optie. En wat dacht u van het afschermen van twee gedeelten binnen dezelfde leef- of slaapruimte? Dankzij de vele verschillende variaties valt er ruimschoots te kiezen, ook voor kinderen een leuke bezigheid eens in de webwinkel een kijkje te nemen! Gaat uw voorkeur niet uit naar kleur, dan zijn er de neutrale opties. Of gaat u voor een transparantie variant? Wat u ook kiest uit deze vorm van vliegengordijnen; dankzij het sterke nylon als basis en een ophangsysteem van aluminium bent u verzekerd van jarenlang insectenvrij woonplezier!

Zelf doen

Zowel voor uzelf als voor de leverancier is zelf monteren door de klant het meest praktisch. Het wordt op het door u gewenste tijdstip bij een zelfgekozen adres afgeleverd en u kunt het vervolgens geheel zelf monteren. Op de website vindt u bovendien een duidelijke instructievideo en voor vragen kunt u altijd terecht bij de Klantenservice. Heeft u later nog eens losse onderdelen nodig? Ook deze kunt u later gemakkelijk via de webshop voor uw kralengordijn kopen. Onder losse onderdelen vallen niet alleen de kralen en hulzen in verschillende maten, maar ook haakjes en ophangrails. Wel zo handig wanneer u, of uw kinderen, eindeloos willen variëren en combineren!