INTERIEUR | PERSOONLIJKE FOTO’S IN HUIS.

Persoonlijke foto’s in huis.

De mensen die mijn blog of Instagram volgen weten inmiddels wel dat ik echt gek ben op foto’s maken, en dan vooral het fotograferen van Ivy en van ons huis. Ook voor mijn blog maak ik veel foto’s. Ik vind het leuk om mensen door mijn ogen te laten zien wat ik leuk of mooi vind. Omdat ik altijd lekker aan het schuiven en veranderen ben hier thuis is er ook altijd genoeg te fotograferen. Het blijft een uitdaging om vanuit elke hoek weer wat nieuwe plaatjes te schieten. Naast al die interieur foto’s heb ik natuurlijk mijn eigen kleine fotomodelletje. Die inmiddels behoorlijk gewend is aan het omkleden en opnieuw poseren voor de camera.

Helaas groeit ze als een raket uit al haar kleding maar dat geeft mij dan wel weer een excuus om flink nieuwe kleertjes te shoppen. (Ach, we zien het positief hé) Bijna al haar outfits zet ik dan ook nog eens op de foto. Outfit foto’s vind ik heel erg leuk, zo kan ik later zien wat ik haar allemaal heb aangetrokken.. Maarja, het is allemaal heel leuk om een hele collectie aan foto’s op je computer of harde schijf te hebben staan maar vaak wordt er  niet heel veel meer mee gedaan. Zonde, kies een aantal mooie foto’s uit en laat deze afdrukken. Er zijn zo ontzettend veel leuke manieren en er is er vast wel een die jou aanspreekt.

Foto’s in huis maken jou huis persoonlijk. En persoonlijke spullen is nou net wat een huis jou thuis maakt.

Wij zijn op dit moment net terug van onze eerste vakantie met zijn drieën. Hoe leuk, voor het eerst vliegen en voor het eerst echt als gezinnetje weg. En zoals je waarschijnlijk wel verwacht, daar heb ik natuurlijk ontzettend veel foto’s gemaakt. We zijn heerlijk naar Rhodos geweest en mijn camera heeft overuren gemaakt.

Het park, het strand het zwembad en natuurlijk kon mijn kleine meisje niet ontbreken voor mijn lens. En dan is het nu tijd om wat leuke foto’s uit te zoeken; ik wil er misschien een aantal laten afdrukken op canvas, ik zag dat dit heel gemakkelijk online kan via een aanbieder als deze, en vervolgens wil ik er ook nog een leuk fotoboek van gaan maken. Leuk voor later en om af en toe even in terug te bladeren.

Na zo’n vakantie is het altijd een flinke klus om alles uit te zoeken (Het waren maar zo’n 900 foto’s.. Oeps.)  maar ik ben dan altijd wel heel erg blij als het allemaal gedaan is en er wat mooie foto’s aan de muur hangen. Hier onder een paar foto’s waarvan ik er eentje sowieso wel in huis wil gaan hangen.