INTERIEUR | SCHUIVEN EN VERANDEREN MET POSTERS VAN POSTER STORE.

Schuiven en veranderen in huis!

Ik vind het heerlijk, de woonkamer omgooien, nieuwe styling settings te creëren en te fotograferen. Dit keer mocht ik in samenwerking met Posterstore 2 nieuwe posters in ons huis aan jullie laten zien. Ik koos er 1 voor in onze woonkamer en 1 voor in Ivy haar kamer. Het zijn twee posters in witte lijsten, omdat witte lijsten toch mijn favoriet blijven.

De woonkamer gooide ik om, ik verschoof de tafel, en zette alles weer op een nieuwe manier neer. Ik koos voor een zwart wit poster voor de woonkamer. Dit omdat ik dit altijd mooi vind in combinatie met wit en licht hout. Ik vond dit een mooie foto die gewoon een keer anders was dan ik normaal koos. En het leuke is dat ik jullie ook een korting mag aanbieden, met de code anoukdekker30%  krijg je 30% op je bestelling!

Kijken jullie mee hoe die op onze eettafel staat.

Gelijk een goeie motivatie als je aan het eten bent hé! haha.

Ons kleine meisje kon natuurlijk niet achter blijven met een nieuwe poster. En hoe tof is deze! Misschien zet ik hem binnenkort ook wel even bij ons neer haha. Deze roze palmboon is zacht roze van kleur en past perfect in haar wit roze kamertje.
De print heeft standaard een wit frame maar je kan er ook voor kiezen een ”extra” frame bij te bestellen waardoor de rand nog wat dikker wordt.

Hier onder weer een aantal foto’s hoe deze roze posters in haar kamer staan!

Ook op haar bureautje vind ik hem leuk staan.

Wij hangen niet al te snel iets aan e muren omdat ik nogal vaak verschuif. Zo vind ik posters op de grond vaak net zo leuk als aan de muur!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe aanwinsten vinden. Ik ben er blij mee!

 

Fijne dag allemaal!