INTERIEUR | RAAMBEKLEDING MAAKT HET AF.

In mijn vorige blogpost over raamdecoratie liet ik 10x raam inspiratie zien die mij aanspreken. Inmiddels zijn we 2 weken verder en hangt onze raam decoratie aan de muur! ik ben echt super blij, ons huis toont gewoon af en het is veel gezelliger en sfeervoller. In mijn vorige bericht liet ik weten dat ik twijfelde over houten en aluminium jaloezieën.

Inhuisplaza is de website waar ik de raam decoratie heb besteld. Om een goeie keuze te maken kan je gratis kleur staaltjes opvragen om er zo voor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Deze staaltjes kwamen twee dagen later netjes in de brievenbus. Met deze staaltjes kun je goed kijken bij de kleuren van jou muren en meubels of deze kleur raamdecoratie goed past in jou interieur.

Het is een beetje lastig om ze goed zichtbaar te krijgen op de foto omdat ze wit zijn. Ik hoop dat jullie het met de grijze ondergrond een beetje goed kunnen zien. (Zie foto hier onder)

Aan de linkerkant zie je de aluminium staaltjes. Deze waren opgestuurd in twee wit tinten.
De 3 rechthoekige staaltjes bovenin zijn de houten jaloezieën. Deze kreeg ik in 2 wit tinten en een grijs tint.
En dan als laatste de 3 stoffen staaltjes, dit zijn de staaltjes voor de ladderbanden die tussen de raam decoratie in zitten.

Wij wisten eigenlijk al heel snel dat de kleur hoe dan ook wit zou worden. Toch twijfelde wij over de ladderband. Wij vonden de licht grijze (middelste) ook erg mooi omdat dit de zelfde kleur is als onze bank. Maarja met iemand zoals ik in huis die vaak wil veranderen zou het zomaar kunnen dat er over een aantal jaar een andere bank staat. Daarom zijn wij voor safe gegaan en kozen wij hier ook voor wit.

Nu alles hangt ben ik erg blij dat ik toch voor alles wit ben gegaan. Wij hebben gekozen voor de 50 mm aluminium jaloezieën. 

dsc_0626

U kunt uw aluminium jaloezieën bij ons eenvoudig op maat samenstellen. Met aluminium jaloezieën creëert u een sfeervolle ruimte vanwege de prachtige lichtinval. Bij INHUIS Plaza kiest u voor perfect maatwerk en kunt u kiezen uit diverse lamelbreedtes, namelijk 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm! De merken die wij aanbieden zijn Luxaflex, Verano en INHUIS. Bron: inhuisplaza.nl/jaloezieen

Bestellen gaat erg makkelijk, meet thuis jou ramen op en maak de keuze of je ze in de dag of op de dag wilt plaatsen. Via handige tools op de website kun je precies jou maten doorgeven. Op maat gemaakte jaloezieën duurde bij ons 15 werkdagen.  Je wordt via een Track & Trace op de hoogte gehouden hoelaat je jou bestelling thuis kunt verwachten. 
bestellen

Mocht je hulp nodig hebben met bestellen kun je altijd even bellen of via de chat functie contact opnemen met Inhuisplaza.

Close up van de aluminium jaloezieën aan de tuinkant.

raambekleding-2-3

De volgende foto’s zijn van de raamdecoratie aan de voorkant.raambekleding-inhuis-plaza-8

raambekleding-inhuis-plaza-7raambekleding-inhuis-plaza-6

Aan de tuinkant hebben wij 2 jaloezieën. Dit hebben wij gedaan omdat er aan een kant een deur zit en wij deze los open wilde hebben als wij door de tuindeur willen gaan.
raambekleding-inhuis-plaza-4raambekleding-inhuis-plaza-3raambekleding-inhuis-plaza-2raambekleding-inhuis-plaza-1

De raamdecoratie is ook heel erg mooi als deze dicht is. Savonds geeft het dus een fijn sfeertje.raambekleding-inhuis-plaza-5
Ben jij nou ook op zoek naar mooie raamdecoratie? Neem dan eens een kijkje op de website van Inhuisplaza er is heel veel keus. Wat jou smaak ook is, er is vast iets leuks voor jou te vinden. Fijne dag allemaal.