INTERIEUR | REVIEW ETHERISCHE OLIEN VAN GEURWOLKJE.Inmiddels ben ik een tijdje in het bezit van mijn geurwolkje waar ik laatst een blog over schreef. Daarom wil ik dit keer een blog maken over de etherische olie van geurwolkje om jullie daar ook bekend mee te maken. Het bevalt me namelijk prima!

Want, o wat ruikt het heerlijk! De geur gaat door het hele huis heen als je hem even aan hebt staan. Mijn favoriete geur is eucalyptus. De geur is heerlijk fris.

Naast de geur zijn de oliën ook goed voor je.

Eucalyptus en jouw gemoedstoestand
De frisse en koele geur van eucalyptus heeft een genezende en zuiverende werking. Concentratieproblemen en een vermoeide geest en lichaam hebben vooral baat bij de werkingen van deze geur. Eucalyptus werkt slijmoplossend en heeft hierdoor een positieve werking op de luchtwegen. Vooral bij verkoudheid en griep is deze olie een aanrader. Naast het doden van bacteriën kan men ook waterpokken bestrijden met deze heldere geur.

Deze tekst komt van de website van geurwolkje!

Zo heeft elke geur weer een andere werking op je, wanneer je op de website kijkt en een van de geuren aanklikt kun je alles lezen. Anders wordt het wel een flinke lap tekst hier haha! 🙂

Zo kun je zelf kijken wat goed bij jou past, en natuurlijk welke geur jou aanspreekt. Zo kan je ook kiezen voor geuren die goed werken TEGEN muggen. En dat is natuurlijk ook super fijn!

De flesjes zijn niet zo heel erg groot, maar je hebt ook maar een aantal druppeltjes nodig in de diffuser. Dus je kan er erg lang mee doen.Ik heb ze op de kast naast de diffuser staan! Zo zijn ze altijd binnen handbereik wanneer ik hem aan ga zetten.