INTERIEUR | ROND JUTE VLOERKLEED.

Vloerkleden, het zijn zulke sfeer bepalers in huis. Ze kunnen je zithoek net even afmaken of een hele andere look geven. Er is ook zo veel keus, ga jij voor rond, vierkant, rechthoekig, smal of breed. Het kan allemaal.

Omdat wij de bank ”halverwege” in onze woonkamer hebben staan is de ruimte daarvoor niet onwijs groot. Dus een rond kleed vind ik in deze opstelling erg sfeervol.

Wij hebben heel veel wit in huis, witte stoelen, in verschillende vormen, kuipstoelen, krukjes, veel witte kussens en tafeltjes en dus dacht ik laat ik is wat anders doen, dus dit keer ging ik voor een rond vloerkleed van Jute, besteld bij magazijnshopper. Jute geeft een warme uitstraling in ons witte huis, bij alle wit en naturel tinten vind ik het erg mooi.

Jute is ook helemaal in! Ik zie het steeds meer in interieurs voorbij komen, of het nou een kleed, een mandje of zelfs tasjes zijn! Jute is hip!


Ik heb een aantal foto’s gemaakt en wil deze graag aan jullie showen.
Kijken jullie mee?

Ik vind het altijd mooi om het vloerkleed net iets onder de bank te schuiven. Daardoor wordt het net wat meer een geheel.

De maat van ons jute vloerkleed is 150×150 cm | Dit is kleedmaat M.
Hij is van het merk Label51 en dus te koop bij magazijn shopper.

Naast vloerkleden hebben ze hier nog heel veel andere soorten woon items. Neem gauw een kijkje zou ik zeggen!