INTERIEUR | ROZE KERST & NIEUWE LAMP.

Roze kerst in huis & een nieuwe lamp.

Een tijdje terug mocht ik van de webshop PIB een nieuwe lamp uit testen. PIB heeft een groot assortiment aan woonaccessoires en meubels voor in huis. Voor een vintage of industrieel huis of wanneer je net als ik gek bent op Scandinavisch design voor iedereen is er genoeg moois te vinden.

En verlichting heb je nooit genoeg toch! Dus ik zocht een nieuwe witte staande lamp uit. De lamp heeft een mooie witte matte kleur en het snoer van de lamp heeft een zwart wit patroon en dat vind ik een leuk detail. De lampenkap kan je aanpassen naar jou favoriete stand.

Omdat de kerst er bijna aan komt ben ik in huis alweer heerlijk aan het stylen en veranderen. Zo kwam vorige week mijn nieuwe poster binnen in een van mijn favoriete kleuren, roze! Tijd om een nieuw hoekje te maken. Ik ging naar het tuincentrum, kocht een mini kerstboompje en zo kwam daar de roze kerst in huis. Het nieuwe lampje er bij en voila, een gezellig sfeervol hoekje.

Het is een vloerlamp die goed als leeslamp gebruikt kan worden. Ik vind het altijd erg mooi om zo’n lamp naast een stoel naar te zetten of naast de bank. Maar hij kan natuurlijk waar jij hem het liefst neerzet. Handig als je hem net als ik wel eens verschuift in huis.

En dan ga ik jullie nu mijn kerst styling hoekje laten zien! Roze & wit, niet iedereen zal het leuk vinden maar ik vind dit echt geweldig.

 

    

De styling op de tafel ook in de kleur roze!

En wanneer het kerst hoekje weer weg is, dan kan de lamp prima naast onze bank als leeslampje.