INTERIEUR | SHOPPEN BIJ EYOBA.

Shoppen bij Eyoba.

Hoe leeeuk! Ik mocht weer wat leuks uit zoeken van de webshop Eyoba. Een webshop met allerlei verschillende interieur accessoires en meubels, zoals een mooie eettafels of barkrukken, in verschillende stijlen. Ook is er veel leuks voor kinderen te vinden.

Meubels veranderen doe je iets minder snel dus ik ging voor nieuwe woonaccessoires. Daar kan je namelijk nooit genoeg van hebben.

Ik ging voor een hele toffe cactus lamp en nog 2 kussens.  Lampjes vind ik altijd leuk om te wisselen en elke keer op andere plekken neer te zetten. Kussens, tsja daar heb ik toch altijd een zwak voor. Een van de kussens gaat naar mijn dochtertje haar kamer en eentje voor op de bank.

 

De cactus lamp had ik al eens eerder gezien en stond dan ook op mijn wishlist. Dus dit kwam heel goed uit dat deze hier te koop was. De lamp is van steen en er zitten hele kleine gaatjes in, hier komt het licht doorheen. Een leuk sfeer lampje voor naast de bank of op een kastje.

Ik vind hem op de tafel ook leuk, ik heb een stopcontact achter de tafel dus hij kan ook aan! De kussens op het houtblok zijn ook nieuw.

Even een close-up van de lamp. Het ligt er natuurlijk aan wat voor bolletje er in zit maar dit lampje gaat waarschijnlijk nooit zo veel licht geven als de lampen boven de tafel. Daarom een perfect lampje voor in de avond.

Dit zijn de twee kussens die ik heb besteld.

Een licht grijze met parelmoeren muntjes. I LOVE PARELMOER, door dit toe te voegen aan het kussen krijgt deze meer uitstraling.
Onder dit kussen ligt het grijze kussen met roze balletjes. Deze is voor Ivy. 

Vinden jullie mijn aankopen ook zo leuk?