INTERIEUR | SHOPPEN BIJ SWEETLIVINGSHOP.

Shoppen bij Sweet Living Shop.

Ik ben nog steeds gek op winkelen en ik vind het woonmerk ZUSSS geweldig! Laat nou net deze nieuwe collectie vol leuke woondecoratie te koop zijn bij SweetLivingShop en ik de gelukkige ben die wat mocht uitzoeken! Naast uitzoeken vind ik het ook heerlijk om mijn nieuwe items in huis te stylen en om er foto’s van te maken. Dus deze blog staat vol met foto’s en zo laat ik jullie mijn nieuwe aankopen zien.

Kijken jullie mee?

Ik schrijf altijd alles op lijstjes, daarom vond ik dit notitie boekje erg leuk. De tekst ” Morgen doe ik niets ” zou wel eens lekker zijn haha.

Het boekje is in meerdere kleuren en teksten verkrijgbaar.

Ook het kopje komt uit de ZUSSS collectie.

Het labeltje moet er natuurlijk wel af, maar stond zo leuk op de foto!

Al jaren ben ik enorm fan van de producten van Rituals, maar ik ben altijd erg benieuwd naar andere geuren. De flessen zien er in ieder geval heel leuk uit en ruiken ook erg lekker.
Ook het memo bord is iets wat erg handig is voor iemand zoals ik. Ik maak altijd lijstjes omdat ik soms alles kan vergeten. Als het kladblok leeg is kan je er ook altijd voor kiezen een leuke afbeelding of quote in te hangen. Dan kan je dit aan de muur hangen of leuk neerzetten in huis.

Close up van de douche verpakkingen.

Voor iemand die dus nogal vaak wat vergeet is een verjaardagskalender dus ook een goed idee.

Elke maand heeft een leuke nieuwe print!
    

En dit is de voorkant van de kalender!

En een vrouw heeft natuurlijk NOOIT maar dan ook NOOIT genoeg tasjes. Deze kleur vind ik heel makkelijk te combineren en handig voor mensen die vaak hutkoffers mee sjouwen. Want zo heb je maar beperkte ruimte!

Dit waren mijn aankopen!