INTERIEUR | SLAAPKAMER UPDATE.

Slaapkamer veranderen!


Het was weer zover, afgelopen weekend was ik weer lekker aan het schuiven en veranderen in onze slaapkamer. Wat kleine aanpassingen om hem net wat meer winter proof te maken!

Pas hingen wij al een leuke houten kapstokje op aan de kastdeur, die al een hele tijd aan het wachten was om opgehangen te worden. Er kwamen wat nieuwe accessoires van Zusss bij die ik vorige week besteld had en ik hing wat nieuwe posters van More than canvas op aan de muur en kast.

Ik deel altijd graag mijn veranderingen dus tijd om er wat foto’s van te maken.

Zie hieronder het leuke kapstokje, er hangt nu een nieuwe sjaal en winter muts aan. Daar boven en naast hing ik wat nieuwe posters op. Winter Time is Coming!

Close – up. Lekker winters sfeertje he zo.

Ook kreeg ik dit leuke mandje binnen, altijd leuk om te gebruiken als styling item in huis.

Een leuke vaas met een leuke palm erbij geeft weer wat extra sfeer. Die palmpjes zijn echt niet meer te missen in de interieurs van tegenwoordig. Ik zie ze overal voorbij komen! En heel fijn, ze hoeven niet in het water, dus ze blijven lang mooi!

Deze kussensloop is vast heel herkenbaar voor veel van jullie. Haha, want ik ga altijd te laat naar bed. Terwijl ik elke dag weer zeg, vanavond ga ik echt eerder naar bed.. Maarja zo’n avondje me-time is toch ook altijd wel lekker.

Ziet er weer gezellig uit toch zo?

Ik ben nog steeds onwijs blij met onze witte laminaat vloer. Hij geeft de slaapkamer zo’n heerlijke frisse en lichte uitstraling. En daar houden wij van. Ik vind ook dat deze vloer perfect te combineren is met allerlei muurkleuren.

Veranderen jullie de slaapkamer vaak?

Hoop dat jullie mijn veranderingen weer leuk vonden om te zien.

Liefs Anouk