INTERIEUR | STRIJKEN MET BRABANTIA.

INTERIEUR | STRIJKEN MET BRABANTIA.

De Orla Kiely Strijkplank.

Zijn jullie strijkers?

De wonderen zijn de wereld nog niet uit;  Ik was zo iemand die eigenlijk niks streek.. Als de kleding uit de was kwam klopte ik het hard uit en hoopte ik dat er zo min mogelijk kreukels in kwamen.. Maarja, mijn vriend bijvoorbeeld draagt bijna elke dag een blouse…

En soms moest ik dan toch wel toegeven dat ze wel eens iets te gekreukt waren.

Als ik blousjes had die echt glad moesten zijn bracht ik ze dan ook vaak naar mijn mama. Toen ik deze samenwerking zag met Brabantia dacht ik, het is toch wel eens tijd om zelf te gaan strijken. Want het is wel zo fijn om zelf ook een strijkplank in huis te hebben en niet afhankelijk van andere te zijn in dit geval. Ik bedoel, ik woon al een behoorlijke tijd op mezelf.. En eigenlijk is het wel een beetje gênant haha.

We zijn er klaar voor! Tijd om hem te gaan uittesten.

Samen gingen wij naar de winkel om een eigen strijkijzer te kopen, toen de plank binnen was hebben wij hem samen even flink getest. En zelfs mijn vriend is om haha. Die stond onze vaatdoeken zelfs netjes te strijken! Wat ook nog eens een hoop ruimte bespaart, en daar hou ik dan ook weer van.

Ik mocht in deze blog de strijkplank laten zien aan jullie.
Het is een fijne grote plank die makkelijk in hoogte versteld kan worden en ook top is voor kleine mensjes zoals ik! Er zit een hoes omheen met een grijs/oranje print. Hij staat zelfs prima in ons huis zo!

Nou dat is hem dus, de nieuwe strijkplank van Brabantia. Ik ben benieuwd of jullie ook strijkers zijn?