INTERIEUR | EEN SHOWREK IN JE INTERIEUR.

INTERIEUR | EEN SHOWREK IN JE INTERIEUR.

Stylen met een showrek.

Zoals jullie weten zoek ik graag dingen en items die ik kan wisselen en veranderen. Want ja, dat is nou eenmaal wat ik graag veel en vaak doe.. Een showrek is ook zo iets. Eigenlijk een vrij simpel item die je op allerlei verschillende manieren kunt stylen en neerzetten. Dit witte showrek komt van webshop wonenvoorjou en is er ook in het zwart.

Ik laat je in deze blog zien hoe ik hem bij ons in de woonkamer en in Ivy haar slaapkamer ga stylen. De kaartjes die je op de foto’s op het rek ziet hangen komen ook uit de webshop en zijn erg leuk om op te hangen of om cadeau te geven! Kaartjes, slingers of foto’s aan je rek hangen geven de persoonlijke touch die er ervoor kan zorgen dat dit helemaal in jou style past. Je kunt hem ook gebruiken als ‘niet vergeten rek’ om alle belangrijke kaartjes en afspraken op te hangen.

Als eerste de foto’s van het rekje in Ivy haar kamer. Doordat de muur achter het rek roze is valt het witte rek extra op. De combinatie van roze en wit vind ik op kinderkamers gewoon erg mooi.

En dan nu bij ons beneden. Boven de bank hebben wij  de bekende riggelplank en daar zet ik dus regelmatig nieuwe items op. Dit keer is het een showrek. Nu gestyled met wat leuke kaartjes maar ook erg leuk met foto’s of kaartjes. Hang er nog een leuke slinger aan en je bent helemaal klaar.

De plank boven de bank blijft trouwens echt nog steeds een groot succes, ik vind het zo makkelijk dat je er elke keer gewoon wat anders op kunt zetten! Doordat de muur achter het rek hier wit is springt die er minder uit en geeft het een rustigere uitstraling. Wanneer je voor wat extra lef in je woonkamer wilt gaan kan je ook kiezen voor de zwarte variant.

     

De kaartjes moeten natuurlijk ook nog opgehangen worden. Daar gebruik ik deze leuke knijpers en clips voor! 

 

Geniet van deze zonnige dag!

Liefs.