INTERIEUR | STYLEN MET NIEUWE POSTERS.

Stylen met nieuwe posters.

Ik vind het heerlijk om het huis te veranderen, en ik mocht van de webshop posterstore weer wat uitzoeken. Ik koos voor rustige posters, met teksten en afbeeldingen en voor witte en houten fotolijsten.

Dit omdat dit natuurlijk heel mooi in ons interieur past, en ik daarmee lekker kan wisselen.

Allereerst heb ik twee nieuwe posters in onze slaapkamer. Deze posters hebben beide een quote, ik hou van quotes. En heb ik gekozen voor twee verschillende lijsten.

Ik ben niet het type wat alles aan de muur hangt omdat ik veel te graag wil wisselen. Zo heb ik deze boven op ons hoofdbord staan. En zo kan ik ze weer makkelijk verschuiven.

In de woonkamer koos ik voor twee posters voor boven op ons tv meubel. Ook hier weer voor verschillende lijsten, maar ook verschillende formaten. Leuk om de posters dan voor elkaar te zetten. Dat geeft weer een speels effect.

Ik koos hier voor een quote en een mooie afbeelding van een veer.

Zoals je kunt zien weer in de rustige kleuren die in ons huis aanwezig zijn.

Bij de tafel koos ik voor een poster met ”palm-gras” ook hier komen de kleuren weer mooi terug. Hij staat nu naast de tafel, als styling op de grond maaar…

maar aan de muur kan die ook als ik de hanger even weghaal. Ik schreef hier boven dat ik alles niet altijd ophang, maar met een haakje boven de tafel kan ik ook vaak en makkelijk wisselen.

Zijn jullie nou ook enthousiast, neem dan een kijkje op de website van PosterStore en bekijk zelf dat er veel keuze mogelijkheden zijn.

Om het shoppen nog wat fijner te maken, mag ik jullie een kortingscode aanbieden van 30% Met de code happynewday30 , geldig vanaf vandaag t/m 20 mei .

Fijne dag allemaal! X