INTERIEUR | STYLING MET POSTERS.

 

Styling met posters!

Voor mensen met extreme veranderdwang, just like moi, zijn posters top! Met posters kun je heel gemakkelijk een andere sfeer in bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer brengen. Ook de lijst speelt hier natuurlijk een belangrijke rol in. Een witte lijst is een van mijn favorieten, maar wanneer je kiest voor een zwarte of houten lijst kan dit je woonkamer misschien net even wat extra pit geven.

In samenwerking met de webshop Desenio mocht ik een aantal posters en fotolijsten uitzoeken. Op deze website heb je een ongelooflijk groot assortiment van allerlei verschillende posters en lijsten. Ik koos voor een aantal verschillende lijsten en posters. Zo koos ik ook voor de “Moebe frames” die al heeeel lang op mijn wishlist stonden.

Deze lijsten hebben twee glasplaten waardoor je er zelf wat moois tussen kunt doen. Net weer eens wat anders dan anders, en daar hou ik van. Of je hier nou een poster, kaartje of misschien een mooie veer in stopt. Je kunt er alle kanten mee op.

Mochten jullie nou ook op zoek zijn naar mooie posters of lijsten, dan heb ik wat leuks voor jullie. Omdat ik jullie graag wil laten mee profiteren van een korting heb ik voor jullie een kortingscode.

Met de code “HAPPYNEWDAY” krijg je 25% korting op posters, van 15 t/m 17 mei* Je kunt Desenio ook op Instagram volgen voor nog meer inspiratie!
*De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Ik ga jullie nu laten zien hoe ik deze bij ons in huis heb gestyled.

Ik heb gekozen voor de Moebe lijst A4 eik & de Moebe lijst A5 eik. In het kleine lijstje zit de Dragonfly Black And White 13×18 Poster. Deze poster stond in een lange lijst van onwijs toffe zwart wit foto’s. Hier onder een paar foto’s van de lijsten van Moebe. Ik heb ze opgehangen in onze keuken. Een lange tijd hingen hier bordjes maar het werd weer eens tijd voor iets anders.

Sinds ik een dochtertje heb kan ik nooit ergens iets kopen zonder aan haar te denken, dus ook voor haar koos ik een mooi lijstje met een leuke poster uit. Ik ging voor een witte lijst met een roze poster met een wolkje. Deze vind ik heel erg schattig in haar kamertje staan.  Ze heeft een wolken lamp naast haar bedje staan en dit is bijna het zelfde! Perfect match. De naam van deze poster is Cloud Pink.

In onze woonkamer wissel ik de lijsten een beetje af. Zo hebben wij boven de bank een riggelplank hangen waar ik vaak verander. Maar ook op ons tv meubel vind ik het erg gezellig staan. Ik koos hier voor een witte lijst met een prachtige foto van een bloem. Ik hou onwijs van bloemen in huis dus dit vond ik wel erg toepasselijk. De naam van deze poster is Spring Feels. Ook koos ik voor een eiken houten lijstje met een mooie quote. De naam van deze poster is See What Happens.
 

Close up van de quote.

Deze lijst en poster vind ik ook erg gezellig en sfeervol in onze slaapkamer staan. Bij ons is alles wit met grijs, en een klein beetje roze!

Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie er van vinden! Ik ben er heel blij mee en kan weer lekker veranderen in huis.