INTERIEUR | TAFEL VERSIERING VOOR JE VERJAARDAG.

De tijd vliegt, Ivy is alweer bijna 11 maanden en dat betekend dat het alweer bijna tijd is voor haar 1e verjaardag. Maar voor we dat gaan vieren moeten we eerst flink gaan klussen. Wij krijgen namelijk morgen de sleutel van ons nieuwe huis (23 augustus 2016) En er moet nog best veel gebeuren.

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik een Instagram junkie! En daar vond ik een webshop die echt de allerleukste bordjes verkoopt! Ik heb zelf wel eens van die papieren bordjes gedecoreerd met een zwarte marker en die op de muur van Ivy haar kamer geplakt maar deze zijn eigenlijk veel leuker haha.

De bordjes zijn van het merk Bash Party Goods en zijn verkrijgbaar bij de webshop musthaveparty.nl Met leuke bordjes, rietjes, bekertjes, balonnen, slingers en nog veel meer leuke spulletjes kun je jou feesttafel helemaal versieren en helemaal in een stijl.  Toen ik rond snuffelde op het Instagram account en op de webshop werd ik helemaal vrolijk. Het ziet er zo mega gezellig uit! En zoals ik hier boven al zei, als je ze niet voor op tafel wilt gebruiken, dan plak je ze gewoon op de muur. Dit ziet er ook super creatief uit.

Naast deze bordjes verkoopt deze webshop ook leuke andere party accessoires. Neem snel een kijkje en maak jou tafel helemaal verjaardagsproef!

Dit zijn mijn favoriete bordjes. De grid print en de grid met roze en een klein beetje mint!
IMG_7553 (1)jan31  IMG_8041 IMG_8508 IMG_4690