INTERIEUR | TAFELLAMP INSPIRATIE.

Tafellamp Inspiratie.

Ik vind het heerlijk om in huis te wisselen en veranderen ..maar verlichting, dat moet vaak gewoon gelijk goed zijn, want een dure vloerlamp of hanglamp boven je eettafel verander je (volgens mij) niet zo heel erg snel.

Wat ik ook erg leuk vindt zijn tafellampen. Dit zijn vaak wat kleinere lampjes die je gemakkelijk van plek kunt veranderen, ook zijn deze qua prijs vaak een stuk aantrekkelijker. Onder de € 50 euro is er echt genoeg leuks te vinden. Wat ik zelf altijd leuk vindt zijn lampjes waar je het lichtbolletje goed in kunt zien, en nog leuker wanneer deze echt een zichtbare ”gloeidraad” hebben. Je ziet dit tegenwoordig in heel veel winkels omdat het gloeilampje op deze manier echt gezien mag worden.

Voor de blogpost van vandaag heb ik een aantal mooie voorbeeld afbeeldingen bij elkaar gezocht die ik tegen kwam op de website van Rietveld licht wonen.

Als eerste vond ik deze. Lampjes van beton met een mooi bolletje. Dit zijn ook de bolletjes waar ik het over had met het zichtbare gloeidraad.

Naast de vierkante versie is er ook een ronde versie te koop.

Een zelfde soort lampje maar dan in het hout.

Een staande lamp voor op een kast of op je bureau. De kleuren combinatie wit en houd vind ik fantastisch! Wij hebben bijna de zelfde lamp bij ons in huis staan.

Deze vindt ik ook erg leuk, net even anders dan anders. Een toffe kap en een boomstam look.

En ook de tripod tafellamp blijft een leuke lamp.

Wil jij de industriële style iets meer doorvoeren in huis? Dan is een lamp zoals deze perfect.

Voor op je eigen nachtkastje, in je woonkamer of op de kinderkamer. Hoe schattig is deze cactus!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn favoriete tafellampjes vinden. Ben je op zoek naar een van deze lampen? Kijk dan op de website van rietveldlicht.nl hier kun je alle producten vinden.