INTERIEUR | TOUCH OF GOLD EN EEN NIEUWE KRUK.

Touch of gold, een nieuwe kruk en een leuke waterkan voor dit lekkere weer!

Jahoor, daar is ze weer met een aantal toffe shoptips. Dit keer ging ik voor een vaas met een goud detail. Een leuke kruk voor aan onze tafel en voor leuke glazen en een mooie waterkan van zusss.

Ik hou van wit en veel licht en rust in huis, maar ik hou ook van eye catchers. Zo koos ik dit keer voor een goude vaas. Ik hou dan ook heel erg van bloemen omdat die er bij ons in huis echt uitspringen. Wanneer het boeket dan ook weer uitgebloed is ga ik vaak snel weer naar de bloemist om een paar nieuwe takken uit te zoeken, ik heb ook vazen in alle vormen en maten voor de juiste bloemen. Dit keer ging ik voor een vaas die een gouden bovenrand heeft. Hoe tof! Ik kies voor deze vorm vaas vaak voor een paar losse bloemen, en maak er een veld boeket van.

Hij staat op deze foto’s op onze tafel! De vaas is van het merk Bloomingville.

De kruk die aan de tafel staat is ook nieuw en is van het woonmerk BY BOO. Nog steeds wil ik graag 1 extra stoel aan onze tafel omdat een van de stoelen dubbel aan onze tafel staat. Een kruk is dan ook een goeie oplossing. En het zit eigenlijk best goed. Deze kruk is door er aan te draaien in hoogte verstelbaar en je kan deze dus helemaal aan jou lengte aanpassen. Het bovenblad is van hout en de rest is wit.


Close up van de kruk!

Omdat het weer heerlijk weer is buiten, is het natuurlijk belangrijk om veel te drinken. Nou schenk ik voor mijn dochter de hele dag drinken in.. maar mezelf vergeet ik soms wel eens. Daarom zet ik soms een waterkan neer zodat ik sneller even mijn glas bij vul. Ik gooi er altijd verschillende dingen in zodat het water een beetje extra smaak heeft, vaak vul ik de kan met spa rood met bijvoorbeeld munt, aardbeien, citroen of limoen. Heerlijk fris en goed voor je! Deze waterkan en glazen komen weer van een van mijn favoriete woonmerken ZUSSS. 

Fijne dag weer!