INTERIEUR | 10 X TUINSTOELEN INSPIRATIE.

10 x Tuinstoelen Inspiratie.

Langzamerhand begint bijna iedereen in ons koude kikkerlandje te verlangen naar de zomer periode. Lekker de deur open, zonder jas naar buiten en heerlijk genieten van het zonnetje op je gezicht. Vorig jaar augustus kregen wij de sleutel van ons huis en hebben wij eigenlijk niet kunnen genieten van het zonnetje in de tuin, want ja.. na 2 jaar in een appartement hebben wij nu een echte tuin! Jippie! Wij hebben 1,5 maand keihard geklust en tegen de tijd dat wij klaar waren met klussen was het niet echt meer lekker om buiten te zitten. Dus project tuin werd opgeschoven naar de volgende zomer.

Nu de zomer er weer aan komt zijn wij een beetje aan het rond kijken wat wij willen voor onze tuin. Het liefst wil ik een leuk loungeset met een paar losse mooie stoelen. Dus als iemand nog een leuke tip heeft voor een (betaalbaar) mooi loungeset let me know.

Vandaag neem ik jullie mee naar mijn zoektocht naar leuke Tuinstoelen die ook nog eens betaalbaar zijn! Hier onder heb ik 10 verschillende tuinstoelen van karwei gevonden. Ik heb ze verdeeld onder 5 zit stoelen en 5 hangstoelen. Zo’n hangstoel staat al jaren op mijn wishlist voor binnen, dat krijg ik helaas niet voor elkaar haha! Wie weet dat buiten me wel gaat lukken. Zoals jullie weten ben ik gek op zwart en wit en heb ik dus een aantal mooie stoelen gevonden in deze kleuren.

Kijken jullie mee?

Deze onderstaande zit stoelen zijn mijn favorieten. Een leuk en lekker zittend stoeltje die vooral ook erg mooi moet zijn!

Deze stoel is meer geschikt als je lekker in  de zon wil liggen. Er zijn ook onderstukken voor te koop waar je je benen op kan liggen. Zo kun je heerlijk loungen!

De volgende twee stoelen vind ik erg mooi voor aan de tuintafel.

En om echt van de zon te genieten kan zo’n heerlijke lig stoel natuurlijk niet ontbreken.

Ik hou van draadstoeltjes, en deze heeft ook nog eens een lekker kussentje onder de billen. Zo weet je zeker dat die lekker zit!

Hangstoelen! Wat zijn ze leuk hé. Verschillende soorten en vormen.
Deze witte is echt mijn nr 1 hangstoele!

In de tuin is zwart misschien iets meer praktisch en wat ziet het er comforabel uit hé.

Zie jij je zelf al zitten met een boekje en een glas koude limonade.

 

Al deze tuinstoelen heb ik gevonden op de website van de Karwei! Gaan jullie nog wat aan de tuin doen komende zomer of laten jullie het zo?

Fijne dag allemaal!