INTERIEUR | VERANDERINGEN IN HUIS.

Veranderingen in huis.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog update had gedaan. Maar ik heb niet stil gezeten. Onze woonkamer kreeg een mini – make over en ik heb een aantal nieuwe items in huis. In deze blog laat ik jullie zien wat er veranderd is en heb ik een flinke lading foto’s voor jullie.

 

Allereerst begin ik met onze nieuwe lamp.

Ik was onze oude lampen (het waren er eerst 2 ) niet zat, maar ik wilde graag wat anders. De vorige lampen hingen in ons vorige huis ook al en na 4 jaar werd het wel eens tijd voor wat anders. Dit soort ”lampion lampen” zie je steeds vaker voorbij komen en elke keer was ik maar aan het zoeken waar ik er ook een kon scoren. En daar is die dan, onze nieuwe lamp. Het is een grote lamp maar doordat onze tafel erg lang is staat deze erg mooi, vind ik zelf haha.

 

Poes helpt mij graag met foto’s maken. 🙂

Een speelgoedkast.

Naast een nieuwe lamp staat er sinds kort ook een grote kast in huis. Hiervoor moest onze hele indeling omgedraaid worden maar ach, ik was het zo zat om elke dag 25 keer naar zolder te moeten lopen om speelgoed voor Ivy te moeten halen. We laten de kast inhoud maar niet zien, maar ze kan in ieder geval nu lekker allerlei spullen uit de kast halen. De kast is van VT Wonen voor de mensen die dit graag willen weten. Dit is GEEN kledingkast, deze is een stuk smaller en is dus eigenlijk bedoeld voor opberg ruimte. Je kan er natuurlijk ook een kleding kast van maken maar dan moet je er misschien rekening mee houden dat je kleding niet te breed moet zijn als je er een roede in wil monteren.

Je kunt lekker veel kwijt in de kast en dat is precies wat wij nodig hadden!

Kijkje boven op de kast. Zonder deze decoratie vond ik het wel erg saai. Dus met wat leuke items maak het het geheel helemaal af.

De nieuwe indeling zorgt er voor dat de bank nu midden in de woonkamer staat. De zithoek is een stuk smaller maar nog prima te doen. Zonder deze wissel hadden wij nooit een kast kwijt gekund.


Kussentjes genoeg!

De keuken is niet veranderd, maar maakt de home tour wel af!

Ik ben benieuwd wat jullie van onze nieuwe items/indeling vinden.

 

Liefs Anouk.