INTERIEUR & TUIN | WIT ROTAN STOELTJE VOOR BINNEN OF BUITEN.

Een wit rotan stoeltje voor binnen of buiten.

De rotan trend, als je een beetje rond kijkt op Instagram, dan kan je er bijna niet meer omheen. Rotan en ook bamboe items zijn onwijs populair. De trend bestaat al jaren maar is nu ook steeds vaker te zien in kinderkamers, en in de rest van de woning. De natuurlijke materialen geven een warmte aan je interieur.

De naturel (hout) kleur is wel het meest hip, maar ik vind de witte versies ook erg tof. Een tijdje geleden hebben wij onze tuinn een beetje gepimpt en hebben wij een rotan hangstoel aan onze overkapping gehangen. En nu heb ik het zelfde stoeltje binnen staan. (Natuurlijk wel met poten dit keer haha) Deze komen beide van Houss Een webshop waar ik al vaker items van heb laten zien.Rotan items in de tuin zijn ook helemaal van nu. Je hebt ook onwijs leuke bankjes voor in de tuin. Bijvoorbeeld bij bij tuinmeubelshop.nl


Dit stoeltje kan binnen en buiten, maar met dit weer laat ik hem lekker binnen staan. Want ik vind het ook erg gezellig zo. Je hebt verschillende versies, maar aangezien onze woonkamer niet heel groot is, vind ik dit een perfect maatje.

Ik style het graag met vachtjes, want dit geeft ook weer een extra sfeer aan je interieur. En zo is een wit interieur niet saai en kil zoals veel mensen vaak denken.

Wanneer het lekker weer is, kan het stoeltje ook naar buiten! Als ik naar het weer buiten kijk, dan zit een lekkere warme zomerdag er waarschijnlijk nog niet zo snel in.. Helaas.


Wat vinden jullie van Rotan of bamboe in huis? Ik ben in ieder geval erg blij met dit stoeltje!