INTERIEUR | WOONMERK ZOOI + WINACTIE.

Het woonmerk ZOOI.

Tijdens mijn opleiding Interieur styling heb ik meerdere leuke mensen ontmoet. Een daarvan was Maud. Maud heeft inmiddels met een team een leuk woonmerk opgezet genaamd ZOOI. Ik kreeg wat producten opgestuurd en wil ze jullie graag laten zien.

Wat is ZOOI?

Een 100% Nederlands woonaccessoires merk, gemaakt van restmateriaal, dat is ZooiZooi maakt mooie woonaccessoires van restmateriaal uit Nederlandse fabrieken. We willen op een duurzame manier sfeer creëren bij jou in huis. Mooie spullen met een verhaal: daar gaat het om! Zo proberen we bewust bezig te zijn met een betere wereld. Op kleine schaal, maar toch, je moet klein beginnen. (Bron: website zooi)

Er zijn een aantal toffe ontwerpen gemaakt, denk aan vaasjes, fruitschalen en kapstokken. Neem snel ook een kijkje in de webshop.

Dit is ‘Onderzet houder Rik’ verkrijgbaar in zwart, en wit. Hij kost €12,90
De grijze onderzetters zijn ook te koop in verschillende kleuren.

Ik hou van tafel styling!

Close up van het vaasje en van de onderzetters!

Dit is mijn favoriete item uit de collectie. Het vaasje Maud. Prijs is €19,90 en verkrijgbaar in het Zwart, wit en brons.

Ik koos er voor om een subtiel takje in het vaasje te stoppen, deze komt van de bloemist, de rest van de takken staan in een ander vaasje. Maar je kunt hier natuurlijk elk gewenst bloemetje in zetten. Het vaasje heeft een subtiel en fijn ontwerp die je overal neer kunt zetten.
   

Ook de fruitschaal Jut is een leuk ontwerp.

Je kunt hem natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken maar bij mij gaat hij zijn werk doen als fruitschaal. De fruitschaal kost €24,99 en is ook weer verkrijgbaar in drie kleuren. Zwart, wit en brons.

Zoals jullie waarschijnlijk al verwacht hadden koos ik voor de witte items. Maar ik moet eerlijk toegeven dat de versies in het zwart ook erg aantrekkelijk zijn. Jullie kunnen Zooi ook volgen op Instagram.

 

WINACTIE!

Omdat ik het altijd leuk vind om iets weg te geven mag ik het ‘vaasje Maud’ in een kleur naar keuze weggeven aan een van jullie.

Meedoen is heel simpel, wat moet je doen?

  • Volg @zooi.nl & @anoukdekker op Instagram.
  • Tag onder deze post 2 vrienden die deze win actie niet mogen missen.
  • Voor een extra win kans mag je deze foto delen op jou profiel of in je story´s (Vergeet ons er dan niet in te taggen anders zien we het niet)

De winactie loopt van 3-6-2018 t/m 5-6-2018. Op woensdag 7 juni maak ik de winnaar bekend!

Veel succes!