INTERIEUR | WOONMERK ZUSSS - ITEMS VOOR BINNEN EN BUITEN.

INTERIEUR | WOONMERK ZUSSS – ITEMS VOOR BINNEN EN BUITEN.

Tuin styling.

Onze tuin is nou niet de mooiste die er is, eigenlijk is het niet echt onze smaak maar ik probeer er in de zomer toch altijd wat gezelligs van te maken.

Ik sleepte mijn tafeltjes van binnen naar buiten, en probeerde het met wat styling items een beetje aan te kleden. Op de bank ligt een onwijs tof strandlaken. In de kleur beige en er staat een hele leuke tekst op. Dit strandlaken ga mee peper & zout van Zusss is gemaakt van katoen. Het strandlaken is 110 cm breed en 200 cm lang.

Omdat ik het altijd snel warm heb als ik in de zon lig heb ik altijd een handdoek onder mij liggen. Deze strandhanddoek kan ik dus meenemen naar het stand maar is ook prima te gebruiken voor op je loungeset. Hij is lekker groot en dat vind ik ook heel erg fijn. Zeker als je de handdoek meeneemt naar het strand heb ik er altijd een hekel aan als het veel te klein is.

   

Nieuwe roze items voor binnen.

Ik hou onwijs van de kleur roze. En de nieuwe collectie van zusss heeft weer wat items toegevoegd in de kleur ROZE! Ik koos voor een leuk plaid en een leuk sierkussen. Het kussen zullen sommige wel herkennen uit de vorige collectie. Toen was deze te koop in een witte kleur. Ik heb de items bij ons op bed neer gelegd en wat foto’s gemaakt.

Kijken jullie mee.

Dit waren mijn nieuwe items! Alles is te vinden op de webshop van Houss.nl