INTERIEUR | XMAS 2018

XMAS 2018!

 

Het is alweer 2e kerstdag. De meeste zullen gister hebben genoten van veel eten en gezelligheid! Vandaag heb ik een lekker rustig dagje, en heb ik even een aantal kerst foto’s uitgezocht voor een blog!
Een kerstboom (groot en groen) is nog steeds niet echt mijn ding. Ik ben gek op kleine details, die het allemaal niet te vol maken. Bij andere vind ik zo’n volle kerstboom en vol huis helemaal fantastisch, maar ik word er een beetje zenuwachtig van als het zo vol is. Buiten dat hebben wij 2 kittens en die laten zelfs mijn boeket bloemen niet heel … dussss, geen optie!

 

Ik koos voor een aantal houten boompjes, een licht snoer en een nep boompje (die overigens echt lijkt) Een leuke kerstboom poster van DesignCloud en ik maakte een aantal foto’s en deel ze met jullie. Verder niet te veel tekst vandaag, want iedereen moet gewoon lekker genieten van zijn/haar kerstdagen!

 

Enjoy! X