INTERIEUR | PROJECT ZOLDER.

Project zolder.

Wanneer je van een 3 kamer appartement naar een eengezinswoning gaat heb je opeens een hoop extra ruimte. De zolder in dit huis is eigenlijk de enige ruimte in huis waar we ”nog niks” mee hebben gedaan. Toen wij hier kwamen wonen waren de muren blauw en beige dus die hebben we toen even flink gewit. Verder hebben we de vloer laten liggen en is ons bureau, wat in onze oude huis in de woonkamer stond naar boven verplaatst. Het bureau stond eerst aan de kant van het raam, waar wij een dakkapel hebben. Wij hebben hem afgelopen weekend naar de andere kant verplaatst omdat ik zo ook de achterwand kan gebruiken om wat aan te hangen. Decoratie maakt alles af!

Het bureau is 3.20m lang en is gemaakt van een keukenblad. Het keukenblad is heel erg dik en dus erg stevig. Omdat het lang is moest er wel een stevig onderstel komen. Dit zijn 3 kastjes van de Ikea geworden.

Deze kamer gaan wij voorlopig nog niet echt opknappen dus voor nu heb ik hem een beetje opgepimptt met wat decoratie. Zo kwam vorige week mijn nieuwe rekje van de webshop Houss binnen. Hoe leuk voor een paar tijdschriften en andere dingetjes die je graag in het zicht wil hebben.

Vandaag laat ik jullie zien hoe het er nu uit ziet. Ooit gaan wij de vloeren vervangen en komt er nieuw behang op de muren, en het peertje boven het bureau .. dat is mijn volgende zoekprojectje!

Zo ziet het er nu uit, dat kleine witte computertje.. dat is die van mij! De twee grote zwarte beeldschermen.. die horen bij mijn vriend. Een van de redenen waarom wij voor een keukenblad hebben gekozen is omdat hij een beeldscherm standaard heeft waar de twee schermen aan elkaar vast zitten. Dit kan niet zomaar op een dun blad!

Het nieuwe rekje hebben wij afgelopen weekend opgehangen. Maakt het gelijk een stukje gezelliger. Naast leuke rekjes zijn er ook veel meubels van Houss.nl

  De slinger boven het bureau is een krijtbord slinger. Hier kun je dus zelf je tekst opschrijven. Ik koos voor de tekst OFFICE.

Het kussentje op de stoel bestelde ik ook bij het rekje! Leuk he, die is van het merk Present Time.  Close up van mijn nieuwe pronk rekje.       Mijn werkplekje! 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze zolder update vinden!