KIDS | IVY'S OUTFIT - NAAM SHIRTJE & SPLASH BROEKJE.

KIDS | IVY’S OUTFIT – NAAM SHIRTJE & SPLASH BROEKJE.

#2 Ivy’s Outfit.

Ik ben echt gek op de monochrome kleding die tegenwoordig op heel veel webshops te koop is. De zwart witte kleding is leuk voor jongens en voor meiden. Toch vind ik het leuk om zwart en wit zo nu en dan te combineren met zacht roze. Maar vandaag gaan wij voor een compleet zwart witte outfit. Deze leuke kleertjes komen van de webshop ‘van Pauline’. De kleding die hier wordt verkocht zijn erg stoer maar toch staat het ook erg schattig bij de meiden.

Zoals je op de onderstaande foto’s kunt zien worden de shirtjes ook persoonlijk gemaakt door middel van een naam. Een naam op een T-shirt of op een cap, het kan allemaal! Het leuke aan de naam shirtjes vind ik dat ze erg persoonlijk zijn.

Inmiddels kunnen we het nummer Say my name in Ivy haar kamer flink af gaan spelen als we in haar kleding kast gluren, naast kleding vind ik het ook leuk om haar naam terug te laten komen op naam bordjes of posters.

Terug naar de kleding, Ivy draagt hier het Drippin’ Nameshirt gecombineerd met de Splatter Pants. En natuurlijk maakt een haarband deze outfit helemaal af. Het haarbandje wat ze draagt is de Splatter Head Band.

vanpauline-12 vanpauline-11   vanpauline-22 vanpauline-16 vanpauline-13
Heeft jou kleintje nou last van een Bad Hair Day. Kies dan voor deze leuke pet. De petten zijn ook verkrijgbaar met een naam opdruk.

vanpauline-3vanpauline-4

Shop de look!