KIDS | IVY'S OUTFIT - GRIJS & LEER.

KIDS | IVY’S OUTFIT – GRIJS & LEER.

 

#3 Ivy’s Outfit

Soms heb je van de outfits die je zelf echt helemaal geweldig vindt, dit is zo’n outfit voor Ivy. Dit leuke jurkje heeft al heel wat wasbeurten overleefd en ik ben er echt verliefd op.
Dit jurkje is van de webshop Believe Mode  en is stoer en schattig tegelijk. Omdat het jurkje aan de achterkant langer is dan aan de voorkant maakt het hem lekker speels.

Believe Mode is een webshop die allerlei leuke kleding verkoopt die net wat stoerder zijn dan je in de gewone kleding winkels gaat vinden. Ik hou persoonlijk heel erg van leren details in mijn eigen kleding enik vind het dan ook super leuk dat dit nu ook in Ivy haar kleding kast terug komt.

Dit jurkje heb ik gecombineerd met een zwart haarbandje en zwarte kniekousen. Omdat het jurkje korte mouwen heeft doe ik er voor de winter een shirtje met lange mouwen onder. Op dit moment is dit jurkje verkrijgbaar in de lange mouwen versie. Perfect voor de winter dus. Naast deze grijs/zwarte combinatie is dit jurkje ook te koop in de volledig zwarte versie.

Het jurkje is de grijze versie draagt Ivy in maatje 80 en heet: Grey Leather Mini Maxi.  Het jurkje kost €29.95
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

hippe-beebjes-deel-1-3
Op deze foto zie je heel goed dat het jurkje aan de achterkant langer is dan aan de voorkant. Gecombineerd met die kniekousen vind ik het echt helemaal te gek!believe-mode-3
believe-mode-1 believe-mode-4
Ik had hier haar pakje rozijntjes vast! IK WIL ZE HEBBEN!!!

believe-mode-2
Close-up!
believe-mode-5
Vindt jij deze kleertjes ook zo leuk? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Believe Mode.

 

Shoppen?