KIDS | BACK TO SCHOOL LOOK BY PETROL.

KIDS | BACK TO SCHOOL LOOK BY PETROL.

Back to school look!

De vakantie is weer voorbij en heel veel kids zijn weer terug naar school! Gelukkig mag ik mijn meisje nog een jaartje thuis houden, volgend jaar gaat ze ook beginnen op de basisschool.. en oei ik vind dat idee toch wel erg lastig hoor.

Petrol heeft een nieuwe back to school collectie gelanceerd en ik mag jullie 2 nieuwe outfits van Ivy laten zien. Ivy is een echt meisje – meisje die graag roze draagt. De collectie van Petrol is iets stoerder dan Ivy normaal draagt, maar als je het combineert met een roze maillot of schattige schoentjes, dan ziet het er gelijk een stuk schattiger uit.

Wij kozen dan ook voor een rokje en een jurkje. Het rokje is grijs van kleur en staat lekker ”bol’. Om de look af te maken kozen wij voor een wit shirtje met een leuke opdruk. Dit gecombineerd met een (eigen) roze maillot en schoenen, een haarbandje en de outfit is helemaal af! Naast een rokje gingen wij voor een legergroen jurkje met leuke details om de middel en op de schouders. Ook hier de zelfde maillot weer toegepast om de outfit af te maken.

Kijken jullie mee, ik heb een aantal foto’s gemaakt om de outfits te showen!

 

Outfit 1.

Outfit 2.

Op deze foto zie je de leuke details goed Het is een soort riempje met goud en in het jurkje zitten ook hele leuke zakjes.

Blijf je nog een jaartje thuis meisje?

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en ik ben erg benieuwd wat jullie van de outfit vinden.