KIDS | DISNEY ROLGORDIJNEN IN DE KINDERKAMER.

Disneygordijnen maken jou kinderkamer helemaal af!

In de kinderkamer kan je helemaal los gaan, lekker combineren met leuke behangetjes op de muren, veel speelse decoratie of leuke stickers op de muur. Je kunt in de kinderkamer goed mixen met kleuren en patronen want hoe meer er te zien is hoe leuker kinderen het vaak vinden. De leuke printjes geven kinderen prikkels. En Disney figuren, er zijn er nooit genoeg in de kamertjes. Wanneer de kamer helemaal af is wordt er vaak gekozen voor een standaard raambekleding.

Er wordt vaak niet gedacht om een print in het raam te hangen. Vaak wordt er gekozen voor een wit, blauw of roze rolgordijn.
Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik deze leuke raambekleding tegen. Met een leuk rolgordijn kan je de kamer net weer iets leuker maken!

VELUX heeft samen met Disney een rolgordijnen lijn opgezet voor in de kinderkamer. De rolgordijnen zijn zo goed als volledige verduisterend, wat erg fijn is als de kids lekker gaan slapen. Er zitten geen schadelijke chemicaliën in de stoffen die gebruikt worden voor de productie en er zijn 12 leuke dessins in deze collectie te vinden. Micky, Bambi, Pooh en Princesjes. Voor elk type kind is er wel een mooie uitvoering te vinden.

De collectie zorgt voor een leuke fantasie bij de kids. De kinderkamer wordt met deze rolgordijnen een echte droomkamer.
Wat kies jij in de slaapkamer van je kleintje?

Ben je benieuwd geworden welke keuzes er zijn. Kijk dan eens naar onderstaande afbeeldingen.

Zo’n mini in het raamkozijn is toch super sweet!!

Disney Raamdecoratie.
Dit zijn de 12 ontwerpen van de DISNEY VS VELUX collectie. Welke is jou favoriet?velux-disney-droomcollectie

Zoals je op de onderstaande foto’s kunt zien, maken de rolgordijnen de kamers helemaal af.
Disney Raandecoratie Velux (1)Disney Raandecoratie Velux (2)Disney Raandecoratie Velux (3)

Slaap lekker!

Disney Raandecoratie Velux (4)
Bronnen:

velux.nl
decodeal.nl
decodeal.nl
decodeal.nl
decodeal.nl