KIDS | SPEELGOED – EEN POWERBOARD.

Een powerboard.

Tsja, dan wordt je dochtertje alweer 2 en dan moet je gaan bedenken wat je haar voor haar verjaardag gaat geven. Inmiddels staat ons halve huis vol met speelgoed van haar en is iets nieuws bedenken dus toch altijd wel een dingetje.

Misschien ben jij net als ik op zoek naar een verjaardagscadeautje en kan ik je nu een leuke tip geven. Wij gingen voor een Powerboard. Een powerboard is eigenlijk een gebogen houten plank, en ja veel mensen zullen denken wat kan je daar nou mee. Dat had ik in het begin ook wel een beetje.

Vorige maand kwam Ivy haar Powerboard binnen, in de kleur naar keuze want dat kan je zelf doorgeven. Ik gaf de kleur roze door die ook op haar kamer muurtje te zien is. Ik vind dit gewoon een leuke kleur en past er op deze manier helemaal super bij.

Nu ben jij natuurlijk benieuwd wat je hier mee kan? Het leuke is dat kinderen vaak hun eigen fantasie gaan gebruiken, sommige zullen er auto’s vanaf rijden, er op gaan staan om te ”balanceren” of misschien maken ze er een bedje van en gaan ze er heerlijk een boekje in zitten lezen.

Om je een klein beetje een beeld te geven wat je er mee kan heb ik een aantal foto’s gemaakt.

Ivy vindt hem op dit moment vooral heel erg leuk als glijbaan.. aan de bank of aan haar bedje ze sjoeft zo naar beneden. Ook vindt ze het erg leuk om er iets van af te laten rollen of om er vanaf te springen.

De glijbaan!

Paardje rijden en zo de ballen uit haar ballenbak naar beneden rollen.

Of zo, er onder gaan zitten.

Spring sessies!

Of als tafeltje.

Het leuke vind ik dat ze er dus zelf haar eigen draai aan geeft. 

Volgensmij is het een succes en ik ben benieuwd wat ze er nog meer mee gaat doen.

 

Neem snel een kijkje op het Instagram profiel van Powerboard.